Triomf assossegat

Lliga F. Un Barça a baixes revolucions aconsegueix la segona victòria consecutiva a domicili i es col·loca líder

Sporting Huelva 1 Barça 2

SPORTING:Chelsea; Ana Carol, Patri Ojeda, Konat; Carrasco (Isina, 69’), Paula Romero (Laia Ballesté, 86’), S. Castelló, Miku (Yannel, 86’); Hagman (Margraf, 46’), María Ruiz i De Filippo (Bialoszewska, 69’).BARÇA:Paños; Bronze, Marta (Paredes, 84’), Mapi León, Brugts; Engen (Mariona, 65’), Vicky (Aitana, 65’), Patri; Graham (L.Corrales, 83’), Pina i Bruna (Alèxia, 65’).GOLS:0-1 (24’) Claudia Pina. 0-2 (92’) Patri Guijarro. 1-2 (96’) Laia Ballesté.ÀRBITRE:Cuesta Arribas (comitè gallec).T.G.:cap.T.V.:cap.PÚBLIC: Uns 1.000 espectadors al Nuevo Colombino.

A pesar del resultat final ajustat, va ser un partit plàcid i tranquil per al Barça. El conjunt de Jonatan Giráldez, que presentava canvis significatius en l’onze inicial per donar descans a les titulars, es va mostrar molt superior des del xiulet inicial i podria haver celebrat un marcador molt més contundent si no hagués estat per la falta d’encert de les davanteres. Fins a set llançaments a porteria, va tenir el Barça en menys de mitja hora de joc, però el gol es va resistir fins que Clàudia Pina va aparèixer des del mig del camp per obrir la llauna amb un xut amb la cama dreta ajustat al pal. A un quart d’hora del final, Chelsea va provocar un penal que Alèxia no va poder aprofitar. Ja en el temps afegit, Patri Guijarro va marcar el segon de cap amb un centre d’Aitana i Laia Ballesté va fer un golàs tardà que no va servir per sumar cap punt.