Barça

“El meu somni és guanyar molts títols amb el Barça”

Oficial. Lamine Yamal firma el seu primer contracte professional i es vincula al Barça almenys fins al 2026, amb una clàusula de 1.000 milions

Ahir va ser un dia assenyalat per a la família Nasraoui-Ebana, un dels molts que últimament no paren de viure, gràcies a l’eclosió d’un dels membres més joves de la casa. També va ser així per al FC Barcelona, ja que es va assegurar la presència d’una de les perles més brillants que han sorgit en els últims anys a la Masia. Lamine Yamal va renovar el vincle amb l’entitat blaugrana firmant el seu primer contracte professional per als pròxims tres anys, el màxim permès per a un futbolista de només 16 anys.

El mataroní tindrà una clàusula de 1.000 milions d’euros, tal com reflecteixen els documents signats ahir al matí a les oficines de la ciutat esportiva Joan Gamper en un acte privat amb el president Joan Laporta; el vicepresident primer, Rafa Yuste; el director responsable del futbol formatiu, Joan Soler, i el director esportiu del club, Deco. “És un somni estar tres anys més al club de la meva vida i vull guanyar molts títols amb el Barça. Espero poder viure els millors moments aquí”, va expressar el jove jugador.

També hi era el superagent Jorge Mendes, però el portuguès va preferir no aparèixer a les fotos oficials. En canvi, sí ho van fer el pare de Lamine Yamal, Mounir Nasroui, que va assegurar estar “molt feliç”; el seu tiet, Abdul Abdellaouri, que va indicar que ara és moment de “cuidar-lo i animar-lo”, i la seva àvia paterna, figura molt important en la vida del futbolista, que va declarar estar “molt contenta”. “És el meu primer net i sempre he cregut en ell”, va dir.

El nen prodigi també irradiava felicitat mentre explicava: “Ha estat un camí molt llarg a la Masia i n’estic molt orgullós. Ara veig els nens que s’hi incorporen amb la mateixa edat que jo tenia i és un somni per a qualsevol arribar on jo he arribat.” El davanter de Rocafonda va fitxar pel Barça amb només 7 anys i va debutar amb el primer equip l’abril passat contra el Betis.

LES REACCIONS

Ha estat un camí molt llarg a la Masia i n’estic molt orgullós. És un somni per a qualsevol nen poder arribar on jo he arribat
És un somni estar tres anys més al club de la meva vida. Vull viure els millors moments aquí
Lamine Yamal
JUGADOR DEL FC BARCELONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)