Barça

Laporta contra Villarejo

Operació Catalunya. L’excomissari de la policia espanyola assenyala l’entorn del president blaugrana com a font d’informació sobre Sandro Rosell. Laporta emprendrà accions legals

El Barça obre un altre front jurídic, en aquest cas representat únicament pel president, Joan Laporta, i per una temàtica que fuig de l’àmbit purament esportiu, però que està relacionada íntimament amb l’essència del club. I és que el mandatari blaugrana amenaça de presentar una querella contra l’excomissari de la policia espanyola José Manuel Villarejo per haver-lo acusat de facilitar dades sobre el comportament de Sandro Rosell. La querella la presentarà si no es produeix una rectificació pública per part de Villarejo, després de les declaracions que va fer davant els micròfons de RAC 1 durant una xerrada amb Jordi Basté i l’expresident de la Generalitat Artur Mas.

L’exagent va assegurar: “Va ser Laporta qui ens va donar aquesta informació. Gent de l’entorn del president, que l’havia fet fora, va filtrar informació de Rosell.” “Allà hi havia una persona que vostè va protegir bastant, un tal Martorell –va dir dirigint-se a Mas–, que va ser responsable de seguretat del Barça i soci d’un despatx de detectius que segueix treballant amb el CNI.” Villarejo va fer aquestes acusacions davant la sorpresa del periodista i del polític, tot i que no va aportar cap prova del que afirmava.

Laporta, per la seva banda, va catalogar les declaracions com a “totalment falses” i nega qualsevol implicació en la detenció i posterior període de privació de llibertat de Rosell. L’expresident blaugrana va passar gairebé dos anys en presó preventiva acusat d’un suposat delicte de blanqueig de capitals i pertinença a organització criminal, abans que l’Audiencia Nacional l’absolgués per falta de proves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)