Barça

“Necessitava un canvi d’aires”

João Félix Futbolista del FC Barcelona

João Félix va ser el jugador escollit per comparèixer davant els mitjans de comunicació en la prèvia del duel contra el Porto. Un partit especial per al futbolista portuguès, ja que es va formar en les categories inferiors dels dragões abans de fitxar pel Benfica. Ara, en les files de l’equip blaugrana, el davanter va assegurar estar “feliç i content” de militar “en un club gran com el Barça, amb una forma de jugar” a la qual s’ha “adaptat molt bé” i ha “de continuar igual”. João Félix va explicar que “la diferència que hi pot haver amb un equip com l’Atlético és la forma de jugar”: “No vol dir que la forma de l’Atlético estigui malament, però m’adapto millor a la idea del Barça. Necessitava un canvi d’aires, com vaig fer al gener en el Chelsea, i ara soc feliç.”

En ser interrogat per si li faria il·lusió marcar un gol a l’estadi Do Dragão, va afirmar: “El meu somni és marcar en tots els partits, sigui on sigui. És un partit més que intentarem guanyar.” A més, va assegurar “estar preparat”, tot i que es va posar a disposició de Xavi per si li toca entrar en la rotació, ja que fins ara ha estat sempre titular: “Soc un més de la plantilla. Si el tècnic creu que he de ser suplent m’ho he de prendre de la millor manera.” Per acabar, va admetre que el jugador que l’ha sorprès més des de la seva arribada a can Barça ha estat Frenkie de Jong.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)