Barça

Lewandowski serà baixa a Granada

La infermeria del Barça, lluny de buidar-se, s’omple. El club blaugrana ha confirmat que Robert Lewandowski, que en un principi semblava que només havia rebut un fort cop, té un esquinç al turmell esquerre i és baixa. No s’especifica el temps que estarà fora de combat, però podria estar diverses setmanes de baixa. El davanter queda descartat pel partit de diumenge a Granada (21 h, DAZN) i és dubte per al clàssic del dia 28. La competició s’atura per l’aturada de seleccions i no es reprèn per al Barça fins al diumenge 22, amb la visita de l’Athletic Club a Montjuïc. Després, els de Xavi Hernández reben el Xakhtar dimecres 25, just abans del duel contra el Real Madrid.

Lewandowski va lesionar-se ahir a camp del Porto després de rebre una dura entrada que ni tan sols va ser sancionada amb falta. El polonès va provar-se i va intentar mantenir-se sobre la gespa, però va ser substituït en el minut 34 per Ferran Torres, que acabaria sent l’autor del gol. Amb la baixa del davanter, la llista de jugadors no disponibles per a Xavi es fa més llarga: tampoc pot comptar ni amb Pedri –si bé es troba en el tram final de la seva recuperació–, ni amb De Jong, ni amb Raphinha.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)