Barça

Patri Guijarro renova fins al 2027

Renovació important al Barça femení. El club blaugrana ha fet oficial que Patri Guijarro, que acaba contracte aquesta temporada, allarga la seva vinculació fins al 30 de juny del 2027. La quarta capitana, clau en l’esquema de Jonatan Giráldez, ha signat el seu nou contracte al costat del president Joan Laporta i de Xavi Puig, directiu responsable del futbol femení.

L’MVP de la final de la passada edició de la Champions, autora dels dos gols que van iniciar la remuntada, s’ha mostrat feliç de renovar amb el Barça. “Estic molt contenta i il·lusionada. Són gairebé deu anys aquí i poder estar fins al 2027 és una felicitat enorme”, ha explicat als mitjans del club. “Em sento molt valorada. L’entitat em transmet aquesta il·lusió i estic molt agraïda. Tinc ganes d’afrontar els anys que venen”, ha explicat.

Amb Patri, el club tanca la primera de les moltes renovacions pendents aquesta temporada. Alèxia, Mapi, Paños, Bronze, Mariona, Oshoala, Marta i Gemma Font finalitzen contracte, a més del tècnic, Jonatan Giráldez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)