Barça

“Hem de ser més exigents”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, va relativitzar les baixes que té l’equip i va destacar la importància de les últimes victòries contra el Sevilla i el Porto. “Tenim baixes importants, però estem bé. Estem amb bones sensacions després de dues victòries treballades. Demà tenim un rival difícil que ens pot fer mal en el joc directe. Intentarem ser dominadors i controlar el partit”, va dir el tècnic. De fet, Xavi va explicar que la baixa de Lewandowski és “sensible, com totes”. “Hi ha opcions per triar i això és bo per a l’equip”, va afirmar.

El tècnic terrassenc va tornar a insistir en la dificultat d’entrenar el Barça, tot plegat, després de les crítiques al joc de l’equip contra el Porto. “Sempre serà així. És el nostre ADN: guanyar jugant bé. Les sensacions no van ser bones amb pilota. No vam estar bé i ho sabem. Sense pilota vam estar espectaculars. Som al Barça, que és el club més exigent del món i no val només guanyar”, va dir, abans de demanar més als seus jugadors. “Ens agradaria estar més partits al nivell del Betis, el Sevilla o l’Anvers. Hem de tornar al nivell de joc. Els resultats són positius, però hem de ser més exigents amb nosaltres mateixos i pensar que podem estar al nivell dels partits excel·lents que hem fet aquesta temporada”, va assegurar. Finalment, Xavi va afirmar que guanyar demà “donarà tranquil·litat”. “El més important és guanyar demà amb bones sensacions”, va cloure el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)