Barça

La Real Sociedad, un bon examen al Johan Cruyff

Lliga F. El Barça completa els set dies de tres partits amb el retorn de Keira Walsh però amb la baixa de Jana. Aitana oferirà el premi UEFA a l’afició

Nova cita del Barça amb la seva fidel afició del Johan Cruyff, un estadi que només ha vist victòries del seu equip. Després de l’exhibició contra el València dijous passat (6-0), avui l’exigència augmenta. Arriba la Real Sociedad de Natàlia Arroyo (18.30 h), un equip que la temporada passada va disputar la Champions i que ja sap què és complicar les coses al Barça. Només cal remuntar-se al desembre de l’any passat, quan el conjunt donostiarra va estar guanyant durant una bona estona. Dos gols en el tram final –el de Lucy Bronze va ser en l’afegit– van acabar donant la victòria al líder i futur campió de lliga. Però la imatge que va deixar la Real Sociedad va ser més que bona. Per això, el d’avui és un bon test per al conjunt de Jonatan Giráldez per calibrar en quin punt es troba. Sobretot tenint en compte que el pròxim diumenge dia 15, les blaugrana visiten l’Atlético de Madrid, que de moment ha arrencat amb força.

Alta, baixa i homenatge

Per al partit d’aquesta tarda, Giráldez recupera una de les jugadores clau la temporada passada. Keira Walsh va rebre ahir l’alta mèdica i podria disputar els primers minuts de la temporada. El tècnic ja havia explicat aquesta setmana que l’evolució estava sent millor de la prevista i que tenia molts números de reaparèixer. Per contra, Jana Fernàndez es perdrà el partit per una lesió muscular a la cuixa esquerra. La defensa ja s’havia perdut els primers partits per una sobrecàrrega en aquesta zona. Després de jugar dijous, la futbolista serà baixa i l’evolució marcarà la disponibilitat.

Abans del partit, el Johan Cruyff tornarà a homenatjar una de les seves jugadores. Si dijous va ser Alexia pels 400 partits –si marca podria igualar Jenni com a màxima golejadora del club–, avui serà Aitana Bonmatí, que oferirà el premi de la UEFA a millor jugadora de l’any.

LA PRÈVIA

Arribem amb ganes perquè vam tenir bones sensacions contra el València; no hi ha excuses i hem d’anar amb tot
És un equip molt competitiu i dels que intenta portar la iniciativa; són partits disputats
Jonatan Giráldez
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)