Barça

El Barça no frena; Alèxia, tampoc

Lliga F. Les culers guanyen la Real Sociedad en un partit en què la capitana es converteix en la màxima golejadora del club

Barça 3 Real Sociedad 0

BARÇA:Cata Coll; Bronze, Paredes, Mapi León, Ona Batlle; Patri Guijarro, Aitana (Walsh, 80’), Clàudia Pina (Engen, 66’); Graham Hansen (Bruna, 88’), Alèxia (Oshoala, 80’) i Mariona (Brugts, 80’).REAL SOCIEDAD:Lete; Ramírez (Uranga, 88’), Aparicio, Vanegas, Viles; Arnaiz (Amaiur, 46’), Jacinto, Navarro; Eizagirre (Sarriegi, 88’), Jensen (Mirari, 74’) i Franssi.GOLS:1-0 (8’) Graham Hansen. 2-0 (52’) Alèxia. 3-0 (84’) Graham Hansen.ÀRBITRA:Peñalver Pearce.T.G.:a la local Bronze i a la visitant Eizagirre.PÚBLIC:5.167 espectadors al Johan Cruyff.

El Barça no frena. El conjunt orientat per Jonatan Giráldez va tornar a guanyar ahir la Real Sociedad (3-0) i continua sense deixar-se punts. Quatre jornades, quatre victòries, igual que el Real Madrid, l’únic conjunt que li aguanta el ritme. De moment l’equip no té aturador; tampoc Alèxia Putellas, que ahir va entrar, una altra vegada, en els llibres de la història del club. La capitana, que va fer un gol –els altres dos els va marcar Graham Hansen–, es va situar, amb 181 dianes, com la màxima golejadora de l’entitat, empatada amb Jenni Hermoso.

En l’enfrontament contra les txuri-urdin, les culers van ser molt superiors. Aviat se’l van posar a favor amb una diana de Graham Hansen (8’). El joc es va disputar sempre a prop de l’àrea de l’equip basc, que es va intentar endreçar i sortir al contraatac sense gaire èxit. El Barça va tenir la pilota, la va moure i va generar moltes ocasions. El gol d’Alèxia (52’) va obrir escletxa i Hansen (84’), a centrada de Walsh, que va tornar després de la lesió i va disputar els primers minuts del curs, va signar el doblet i la golejada.

El Llevant LP, a València

El Llevant les Planes tanca avui (20 h) la jornada al feu del València. El conjunt entrenat per Ferran Cabello, que ha començat molt bé la lliga, amb dos triomfs i un empat, aspira a l’Antonio Puchades a allargar el moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)