Barça

Unionistas, rival a vuitens

Copa. El conjunt, que milita a la primera divisió FEF, és la pròxima pedra en el camí del Barça, en uns vuitens de final que tenen un Real Madrid-Atlético com a plat fort

L’atzar va fer costat al Barça en el sorteig dels vuitens de final de la copa. I és que el rival dels culers en aquesta estació de la competició serà l’Unionistas de Salamanca, l’únic equip de primera divisió FEF que es manté amb vida en el torneig i, a priori, el de menys nivell que li podia tocar en un sorteig que ja era obert.

No obstant això, els de Salamanca, eufòrics, adverteixen que no ho posaran fàcil. “Qualsevol equip que ens hagués tocat ho hauria passat malament al nostre camp, patirà”, va assegurar Roberto Pescador, el president de l’Unionistas, en la valoració l’emparellament. “S’ha demostrat que el Reina Sofia és un camp en què competim contra qualsevol; un primera federació, un segona divisió A o un primera divisió, i el Barça també hi patirà”, va completar el dirigent d’un club que s’ha desfet del Gernika (segona divisió FEF), de l’Sporting (segona divisió A) i –ahir –del Vila-real (primera divisió) per arribar a aquest punt de la competició.

El d’ahir, doncs, va ser un dia intens per a l’Unionistas. I és que passades les 17 h estaven eliminant el Vila-real a la tanda de penals (1-1, 7-6), en la represa d’un matx que va haver-se de suspendre diumenge per una apagada de llums en l’estadi, i prop de les 19 h estaven seguint el sorteig que va encreuar-los amb el Barça. Tot alegria i celebració. L’eliminatòria es disputarà la setmana vinent. O el dimecres 17 (21 h) o el dijous 18 (19.30 h). L’horari dependrà del que faci en la semifinal contra l’Osasuna demà passat: si guanya jugarà el dijous 18; si perd, el dimecres 17.

Derbi madrileny

Menys fortuna que el Barça van tenir l’Atlético i el Real Madrid. Els dos conjunts madrilenys protagonitzaran sense cap mena de dubte el que serà el plat fort dels vuitens de final, ja que són dos clars candidats al títol. El matx tindrà lloc al Metropolitano el dijous 18 (21.30 h) i serà el segon dels tres derbis madrilenys que es disputaran en 26 dies: demà (20 h), tots dos equips es veuran les cares en la semifinal de la supercopa a l’Aràbia Saudita; la setmana vinent, en l’esmentada eliminatòria de copa, i el cap de setmana del 3 i el 4 de febrer, en la lliga al Bernabéu.

Getafe- Sevilla
16/1 (20 h)
Tenerife- Mallorca
16/1 (21 h)
Athletic- Alavés
16/1 (21 h)
València - Celta
17/1 (20 h)
Girona- Rayo V.
17/1 (21.30 h)
Atlético- Madrid
18/1 (21.30 h)
*Osasuna- Real Sociedad
17/1 (21h) o 18/1 (19.30 h)
*Unionistas - Barça
17/1 (21h) o 18/1 (19.30 h) L’horari final dependrà de què passi en la supercopa.

El Girona, contra el Rayo Vallecano

arnau madrià

El rival del Girona serà el Rayo Vallecano, que novament visitarà Montilivi en una eliminatòria que ja es va produir la temporada 2021/22, moment en què els gironins militaven a la segona divisió A. Aleshores, el Rayo va eliminar (1-2) l’equip ja entrenat per Míchel Sánchez. Ara, després de tres fases disputades, el Girona s’estrenarà aquesta temporada a Montilivi en un partit de la copa. Pel que fa a l’horari, l’enfrontament serà la setmana vinent, el dimecres 17 de gener (21.30 h). Tres dies abans, diumenge (14 h), el conjunt blanc-i-vermell haurà visitat l’Almeria en la lliga. Per contra, el Rayo arribarà al partit descansat, ja que no tindrà jornada de lliga aquest cap de setmana perquè l’Atlético, el seu rival, disputa la supercopa i el duel està ajornat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)