Barça

“No hem estat a l’altura”

Xavi Hernández Tècnic del Barça

Xavi Hernández és el gran assenyalat per la desfeta. El tècnic va mostrar-se molt abatut, després del partit, quan, en roda de premsa, va donar explicacions de l’enfrontament. “Sento decepció i tristor. Ens toca la cara amarga del futbol”, va començar. “No hem estat a l’altura”, va admetre. “Vull demanar perdó a l’afició perquè aquesta no és la imatge que ha de mostrar el Barça en una final contra el Real Madrid”, va indicar el tècnic, que va analitzar el que va passar sobre la gespa de l’Al-Awwal Park de Riad. “No hem estat còmodes en cap moment”, va dir. “Hem dominat, però de les oportunitats que hem tingut, cap ha anat cap a dins, i el Madrid ens ha fet mal a la contra”, va seguir. “Defensivament no hem parat carreres. No hem fet faltes tàctiques. Ells viuen d’això i els dos primers gols venen de pilotes a l’espai. Ho sabíem”, va dir. “Hem maximitzat les virtuts del Real Madrid. Hem estat bé després del 2-0, hem aconseguit el 2-1 i la decisió del penal ens ha acabat de matar”, va resumir.

Aquest és, segurament, el moment més delicat de Xavi a la banqueta blaugrana, a la qual va aterrar fa més de dos anys. “Estic preparat per aguantar les crítiques, no tinc problemes. Crec en mi mateix, en el projecte i els jugadors que tenim”, va assegurar. “Estic tranquil. He viscut moltes vegades derrotes molt dures com aquesta, però queda molta temporada. És un cop molt dur, però hi tornarem”, va continuar. “Amb mi d’entrenador, l’equip ha guanyat títols, no fa tant de temps. Ara toca aguantar crítiques i comentaris de tot tipus. Hem de ser forts, fer un reset per lluitar pels títols que queden”, va insistir.

Ancelotti: “És excessiu”

L’altra cara, òbviament, era Carlo Ancelotti, radiant després del títol. “Hem aprofitat bé la seva línia alta, sobretot en la primera part, amb un Vinícius inspirat al contraatac”, va comentar. “Després ha estat un partit difícil, que ens ha costat, i penso que el resultat és excessiu per com ha jugat el Barça. Amb 3-1 el partit estava igualat, amb el 4-1 han abaixat els braços”, va considerar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció