Barça

Patri: “El club apostarà per seguir una línia continuista”

Patri Guijarro ha assegurat que l’equip està tranquil respecte els rumors sobre qui serà el nou entrenador del Barça. La migcampista també confia en fer un gran any. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

De títol a Champions

“L’Eintracht se la juga. L’altre dia els dos equips teníem un títol en joc, però ara nosaltres també volem ser primeres. Sabem que elles vindran a totes. Només per això, nosaltres també igualarem les forces”.

Esperant el nou entrenador

“Estem tranquil·les. Per un costat, perquè estem concentrades en la temporada i en el que ve, que no és poc. És la part bonica de la temporada. Per l’altre, perquè sabem que el club apostarà per seguir aquesta línia continuista, que és la que hem de seguir i la que ens va bé”.

“Prefereixo que sigui ambiciós o ambiciosa i que, sobretot, tingui la mateixa mentalitat que nosaltres. És el que fem aquests anys”.

“No sabem qui serà. Si és el Rafa o el Pere, venen de casa, com el Jonatan. Independentment de qui sigui, el club escollirà bé”.

L’any dels quatre títols?

“Tant de bo. Cada any l’afrontem amb aquest objectiu i mai ha pogut ser, però treballem per això i tant de bo pugui ser. Tenim un i encara queden uns mesos. Pas a pas. Intentarem treballar per aconseguir-ho”.

La Champions

“La visc de forma especial com tothom. He viscut l’evolució de passar a quarts, després a semis i a una final. Hi ha jugadores que fins i tot han viscut més i no podien jugar la Champions. És una competició especial i l’assumim amb un plus”.

Diferència lliga i Champions

“El Llevant ens ho va posar difícil en la lliga l’any passat. Sembla que no és un rival molt dur o que voldríem que la lliga fos més competitiva, però el curs passat va ser així. A la Champions no sempre és difícil, també hem guanyat per golejada. Estem en un molt bon moment, però potser si marca el Llevant, les coses canvien. Tenim mentalitat ambiciosa i en cap moment baixem el ritme”.

Nivell Espanya

“Intentem lluitar per això. És el que intentem dir cada vegada que agafem el micròfon. La nostra línia és que, tant de bo, algun dia, agafem l’exemple de la lliga anglesa. Però estem molt lluny i un exemple és el cas del Llevant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)