Barça

Oriol Romeu i Cata Coll, a la presentació del MIC

Aquesta tarda ha tingut lloc la presentació de la 22ª edició del torneig de futbol base MICFootball (MIC - Mediterranean International Cup), al Museu de la Ciència CosmoCaixa. L’acte ha tingut la presència dels futbolistes dels primers equips masculí i femení del FC Barcelona, Oriol Romeu i Cata Coll, que van disputar el torneig i han parlat de l’actualitat dels seus respectius equips.

Oriol Romeu: “Estic preparat”

El migcampista ha explicat que se sent a punt per ajudar l’equip, en un moment clau, i sense Frenkie de Jong i Pedri al mig camp, lesionats. “Les baixes de Frenkie i Pedri son dos cops durs, perquè son dos jugadors importants i ens donen molt”, ha assegurat. “Jo estic preparat, sempre per al què necessiti el mister. Treballaré en el què faci falta i donaré la cara quan toqui”, ha manifestat.

Cata Coll: “Sabem l’objectiu”

La portera s’ha referit al tram final que té per davant l’equip, que aquest mes de març es juga tots els títols. “En tenim moltes ganes”, ha dit. “Vam assolir el primer títol, amb la supercopa i ara anem a per la copa, la lliga i la Champions League. L’objectiu és clar. Tenim equip per fer-ho”, ha indicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)