Barça

“Hem de lluitar pel títol”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández està convençut que la lliga no està perduda, malgrat l’ensopegada a San Mamés. Avui, contra el Mallorca, una altra oportunitat per posar pressió al Girona i el Madrid. “Encara tenim opcions a la lliga, hem de lluitar pel títol; si sumem els tres punts ens posarem provisionalment a cinc punts del líder”, va explicar. El tècnic egarenc també va felicitar el Mallorca per la classificació per la final de la copa i va destacar el caràcter competitiu del conjunt balear: “Aguirre treballa molt bé els seus equips i en treu molt rendiment. Són un equip molt fort i tenen molt clar a què juguen. Ens trobarem un rival defensiu i que aprofita molt bé les contres.”

Per aquest duel, Xavi no podrà comptar amb Pedri per culpa d’una nova lesió muscular, que es va fer al feu de l’Athletic. El tècnic blaugrana, però, va voler enviar un missatge optimista. “La lesió de Pedri no és tan greu com pensàvem. Li he dit que ha de ser positiu perquè serà l’última. Sempre intentem fer un treball de prevenció de lesions i crec que amb Pedri hem fet una feina impecable. Hi ha circumstàncies, però, que no pots controlar.”

En el dia que es complien tres anys des que Joan Laporta va tornar a accedir a la presidència del club, Xavi va fer un balanç molt positiu del mandat. “És el millor president de la història del club. Si hi ha alguna persona capacitada per treure el Barça d’aquesta situació és, precisament, Laporta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)