Barça

El Barça mana a San Mamés i acarona la final de la copa (0-3)

El Barça té a tocar una nova final. L’equip blaugrana s’ha imposat a l’Athletic Club en l’anada de les semifinals de la copa (0-3) i només ha de rematar la feina la setmana vinent al Johan Cruyff. Dos gols d’Aitana han decantat la balança a l’estadi de San Mamés i Paralluelo ha rematat la feina. Rolfö ha pogut debutar.

L’Athletic ha estat molt ben situat, amb un sistema de tres centrals i dues carrileres que dificultava al Barça la manera de trobar els espais. Malgrat tot, la possessió era blaugrana. El partit ha canviat de cara a partir dels gols. I és que Aitana Bonmatí s’ha encarregat d’encarrilar l’anada de les semifinals amb dues dianes de forma consecutiva. Primer, ha rebut a la frontal i ha engaltat una rosca preciosa al pal llarg de la portera (14’). Dos minuts després, combinació amb Graham i definició exquisita des de dins l’àrea (16’). Un amb l’esquerra i l’altre amb la dreta. Dos gols que han fet mal a les basques i que han permès al Barça jugar millor i dominar més. Les de Giráldez podrien haver ampliat distàncies, però Nanclares ha negat el gol a Patri (31’) i Marta i Engen han xutat desviat (37’ i 44’).

El ritme ha baixat en el segon temps. Qui sap si per què hi ha un duel de tornada, per què era el primer partit després de l’aturada o per què el mes de març està molt carregat. El cas és que les ocasions han brillat per la seva absència durant els primers vint-i-cinc minuts de joc. Només Pina ha posat a prova a Nanclares amb un xut des de la frontal (49’). L’entrada de Salma Paralluelo i Vicky López, però, ha reactivat al Barça i l’extrem aragonesa ha estat a punt de fer el tercer de cap (72’). La mateixa Salma ha fet el tercer poc després amb una rematada creuada (78’). Una diana que ha arribat just després de l’entrada de Fridolina Rolfö, que ha reaparegut. Alexia Putellas haurà d’esperar.

El proper dijous 14 (21 h), el Barça podrà segellar l’accés a la final davant la seva afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)