Barça

Xavi: “Hem millorat des que vaig dir que marxaria”

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, ha comparegut a la zona mixta de Montjuïc per parlar amb DAZN després que el seu equip guanyés al Mallorca: “És la tònica de tota la temporada. L’efectivitat ens marca un partit molt patit i que Javier Aguirre l’ha treballat molt bé, és un magnific entrenador i sabíem que avui ens costaria moltíssim sumar els tres punts”.

Pressió del Mallorca

“Ens han igualat quan tenia la pilota Ter Stegen i ens ha costat molt superar aquesta pressió. El penal fallat també ens ha marcat bastant el partit. Ara bé, hem competit bé i hem generat accions clares per no guanyar només 1 a zero. Benvingut sigui el triomf, tres punts molt importants per seguir allà dalt i competir pel títol fins al final”, ha dit Xavi.

Partit feixuc

“Sabíem que seria un partit de 4 o 5 ocasions i no pas de 10 o 15. Havíem d’estar encertats i penso que el penal, ho repeteixo, hauria canviat la dinàmica de tot l’enfrontament. L’equip ha millorat i, sobretot, defensem millor. Hem millorat des que vaig dir que marxaria, crec que no és casualitat.“

Sobre Pau Cubarsí

“Sobretot la paraula per definir a en Pau és que és intel·ligent. Sap quan xocar i quan no, en un partit que sap sabia que podia perdre pilotes i duels amb Laryn i Muriqi. Malgrat això, no n’ha perdut cap o gairebé cap. Espectacular. Penso que tant Lamin, que ens marca la diferència amb el gol, però sobretot amb la jerarquia que juga en Pau i la pausa, jugant amb l’home lliure... no sembla que tingui 17 anys”, ha dit el tècnic blaugrana sobre els dos jugadors decisius, joves i del planter culer.

Trobar solucions ofensives

“Avui no era fàcil, atacar a una línia de 5. A més a més, salten molt bé els centrals a jugadors intermitjos com Fermin, Gündogan o a la primera part Raphinha. Era un partit complicat per generar ocasions i també pels davanters “.

Hi ha hagut alguna lesió?

“No hi ha lesions. Els canvis només han estat per precacuió. En Raphinha m’ha dit que només era un cop i veurem demà com evolucionar. En principi tots els jugadors que avui han estat convocats estarem disponibles per dimarts contra el Nàpols”, ha conclòs Xavi en les declaracions del post partit als micros de DAZN.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)