Salma fa un pòquer i Alexia reapareix amb gol (1-7)

Golejada d’escàndol del Barça a camp de la Real Sociedad (1-7). El conjunt de Jonatan Giráldez ha superat el conjunt basc, que també venia de jugar les semifinals de la copa, en un partit en què Salma Paralluelo ha estat el nom propi. L’atacant aragonesa ha firmat un pòquer de gols per segon cop aquesta temporada. També ha reaparegut Alexia Putellas i ho ha fet marcant.

El Barça s’ha passejat per Zubieta. Ni s’ha despentinat. L’inici ha estat mogut. En el minut 4, Lucy Bronze ha estat a punt d’obrir la llauna, però l’equip de Natàlia Arroyo també ha tingut la seva. Un llançament de falta de Vanegas s’ha estavellat al travesser (9’). A partir del quart d’hora, monòleg blaugrana -avui de groc-. Vicky López ha estrenat l’electrònic amb un molt bon xut des de la frontal (15’). Després, ha començat el recital de Salma Paralluelo. En tan sols vint-i-dos minuts, del 22 al 44, l’aragonesa ha fet tres gols. Primer, ha recuperat una pilota a l’àrea rival i l’ha col·locat a l’escaire de la porteria de Lete (22’). Dos minuts després, remat de cap a centrada de Graham per fer el 0-3 (24’). Salma ha fregat el hat-trick amb una volea preciosa, però és que tenia guardat un altre as a la màniga amb un llançament de falta exquisit que ha tocat al travesser abans d’entrar (44’).

L’exhibició de l’extrem blaugrana no havia acabat. Ja en la segona meitat, ha posat la punta de la bota per rematar una centrada d’Ona (51’). Graham Hansen, un cop més, s’ha sumat a la festa fent el sisè a passada de Vicky (57’). Lete i Cata Coll han fet bones aturades per evitar més moviments en el marcador. A la banqueta sí que n’hi ha hagut. Rolfö ha sumat més minuts als que ja va jugar a San Mamés, però, sobretot, ha tornat Alexia Putellas. La capitana no jugava des del 14 de novembre i ha tingut temps de fer el setè en un córner (81’). Seguidament, gol de l’honor d’Amaiur Sarriegi (82’).