Barça

Xavi: “Hem d’aconseguir canviar el xip”

El Barça necessita demà (21h) contra el Real Madrid una victòria que li permeti refer-se anímicament de l’ensopegada contra el PSG en els quarts de final de la Champions i continuar lluitant pel títol de lliga. En la prèvia d’aquest duel, el tècnic blaugrana, Xavi Hernández, ha comparegut en roda de premsa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Conflicte Gündogan-Araujo

“Parlant la gent s’entén. No hi veig problema, està tot solucionat”.

Madrid

“El Madrid va haver de defensar-se contra el City, que és el millor equip del món. Van haver de defensar-se i ho van fer molt bé. Són situacions que s’ha de dominar i ells ho saben fer. En la primera part amb nosaltres, ho van fer molt bé. Han guanyat moltes vegades perquè són molt bons. No crec tant en la sort. Crec en el treball, en l’equip, no és casualitat. El Madrid, en els últims tres anys, ha eliminat dues vegades al millor equip del món”.

Reunió Barça-Xavi

“No hi ha cap reunió. No m’han citat. Demà ens juguem el títol. S’ha de guanyar. Jo no soc important. S’ha de guanyar per posar pressió. En el cas de guanyar, ens situaríem a cinc punts. Ho veig com a una oportunitat per apropar-nos. Volem competir”.

Aspecte físic

“És més important per a ells per la fatiga que puguin tenir, nosaltres arribem bé, però no crec que el cansament afecti gaire en aquest tipus de partits”.

L’àrbitre

“Parlem massa dels àrbitres, esperem que passi desapercebut. Tant de bo encerti en totes les decisions que hagi de prendre demà”.

Expulsió contra el PSG

“Em vaig equivocar amb l’expulsió, va ser una situació de frustració. M’hauria d’haver controlat més. Hi ha molta tensió i veus la injustícia. No vam minimitzar els errors i ens va passar factura. La situació era favorable i ho vam deixar perdre. Hem de fer autocrítica. Tornarem a la Champions i a competir de nou”.

Mentalitat

“Hem d’aconseguir canviar el xip. Que aquesta ràbia, frustració i impotència de l’altre dia es torni a favor nostre. Tenim davant a un Madrid fort i reforçat mentalment després d’aquesta setmana de Champions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)