Barça

Ancelotti: “Estem convençuts que serà un clàssic molt disputat”

Barça i Madrid arriben al clàssic de demà (21 h) amb objectius diferents. L’equip dirigit per Ancelotti afronta el partit com una gran oportunitat per sentenciar la lliga, mentre que els de Xavi, segons a vuit punts, volen un triomf que els permeti continuar lluitant pel títol. En la prèvia d’aquest enfrontament, el tècnic del conjunt blanc, Carlo Ancelotti, ha atès els mitjans de comunicació. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Com està l’equip físicament

“L’equip ha estat recuperant-se. Hi ha jugadors que necessiten un dia més, com Mendy. Estaran tots en la convocatòria. Mendy estava cansat i, per això, li hem donat un dia de descans”.

Militão

“Demà podria ser titular. Està bé, entrenant-se i només li falten minuts. Té ganes de jugar i pot ser una opció per demà”.

Clàssic

“El Barça serà un rival molt competitiu. Estem convençuts que serà un clàssic com sempre, serà molt lluitat. És una gran oportunitat per apropar-nos a la lliga. El Barça és un equip molt viu”.

Cubarsí i Lamine Yamal

“La connexió entre veterans i joves és molt important. Cubarsí i Lamine Yamal són una sorpresa per a tots, són molt joves i tindran un futur amb molt èxit”.

Sistema de tres centrals

“No ho descartem. Quan falta poc s’ha de defensar, puc posar cinc defenses o set, i tant de bo dos porters. L’autobús no es pot posar”

Valoració de la temporada

“Ho estem fent bé. El pastís ja està preparat i només falta la cirereta d’aquest mes. Arribem bé, recuperant els jugadors i s’ha de rematar la feina”.

Crítiques del plantejament a Manchester

“No em sorprèn, tothom pot opinar. S’ha de controlar els aspectes defensius i ofensius. Hi ha partits que tens la pilota menys del que acostumes i s’ha de fer bé. No he vist cap aficionat del Madrid trist encara. Estem contents”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)