Barça

Revelades les converses del VAR en el gol fantasma de Lamine Yamal

La RFEF ha fet públiques les converses entre la sala VAR, liderada Sánchez Martínez (col·legi murcià), i l’àrbitre de camp, César Soto Grado (col·legi de La Rioja) ahir en el clàssic. Diverses decisions arbitrals han fet aixecar polseguera i han indignat al Barça, que mitjançant Joan Laporta ha fet un comunicat aquesta tarda. La que més va coure a l’entitat culer és el gol fantasma de Lamine Yamal, que no es va poder provar que la pilota hagués entrat sencera.

En el partit, l’equip arbitral la va viure així: “Revisarem César, espera una miqueta, no deixis sacar”, van dir-li des del VAR a Soto Grado, que li indicava a Gündogan, en anglès, que “no tenim tecnologia de gol, esperarem la revisió del VAR”. “Potser és gol”, va afegir. Mentrestant, a la sala VAR en parlaven: “Estem en un 360, ens tapa el cos de Lunin, aquesta no em val, aquesta tampoc, aquesta tampoc, aquesta tampoc”, va indicar Sánchez Martínez. “No hi ha pressa, estem davant d’una decisió molt important, totes les càmeres”. El VAR no se’n va ensortir i va dir-li a l’àrbitre que “no tenim més”, i Soto Grado va respondre que “el millor és esperar”. Però no hi va haver èxit: “Cesar, no tenim cap evidència que la pilota hagi entrat, per tant, reprèn amb córner”, va cloure Sánchez Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)