Barça

La Confederació de Penyes del Barça demana explicacions per les entrades de la Champions

Hi ha malestar per la gestió en la distribució d’entrades per part del club per a la final de la Women’s Champions League

La Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona ha manifestat el seu malestar per la gestió de la junta del club en relació a la distribució d’entrades per a la final de la Women’s Champions League del pròxim 25 de maig a Bilbao, on es va deixar de banda la preferència que s’havia comunicat anteriorment per a socis i penyistes a l’hora d’aconseguir entrades.

La Confederació explica que ha rebut altres queixes sobre la manca de transparència en el repartiment d’entrades per a partits fora de casa durant aquesta temporada, i consideren que la gestió hauria d’haver estat millor per aquells socis i sòcies i penyistes que són fidels al club. Exigeixen a la junta directiva una explicació del que ha succeït, que es valorin els socis i sòcies com a propietaris del club, que es creï un diàleg entre el club i el moviment de penyes perquè el repartiment d’entrades de penyes es gestioni tal i com es va aprovar a les assemblees i que es preguin mesures per evitar que tornin a succeir aquestes situacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció