Barça

Vitor Roque entra a la llista i viatjarà a Girona

Convocatòria. El brasiler s’ha recuperat de la indisposició que ahir no el va permetre entrenar i estarà disponible pel Girona-Barça

Xavi ha donat a conèixer la llista de convocats pel partit contra el Girona a Montilivi (18.30 h). Vitor Roque finalment ha entrat en la convocatòria després que hagi estat dubte en les últimes hores per culpa d’un quadre mèdic de malestar general. El brasiler no es va entrenar ahir amb el grup però s’ha recuperat a temps i viatjarà a Girona.

Xavi s’emporta a vint-i-dos futbolistes a Girona. Són aquests: Ter Stegen, Iñaki Peña, Kochen, Cancelo, Araujo, Iñigo, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Joao Félix, Christensen, Fermín, Marcos Alonso, Oriol Romeu, Vitor Roque, Sergi Roberto, Gündogan, Kounde, Laimne Yamal, Cubarsí i Héctor Fort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció