Barça

L’1x1 del Barça a Montilivi

Per Oriol Tortajada

TER STEGEN (90’)
CASTIGAT
Dos partits contra el Girona, vuit gols. Quatre Iñaki Peña i quatre Ter Stegen: una destrossa. Venut en tres dels gols i incrèdul davant l’obra d’art de Portu en el 2-4. Dues mans dures davant Savinho i Yangel per evitar un ridícul més gran.
KOUNDE (90’)
DESBORDAT
Derrotat en el duel personal amb Savinho. L’acció d’Iván Martín que va originar l’1-1 també va arribar per la seva banda i en el tercer, el gol de Miguel, va tenir la desgràcia de desviar la pilota i agafar a contrapeu Ter Stegen.
ARAUJO (90’)
IRRECONEIXIBLE
Viu des de fa dies en una perillosa espiral de falta de concentració i mala presa de decisions. Va fallar contra el PSG amb Barcola, va fallar en el penal a Peter contra el València i ahir es va empassar el retall d’Iván Martín en l’empat.
CUBARSÍ (90’)
EMPETITIT
En el gol de Dovbyk va badar en la marca i en el tercer gol és ell qui perd la pilota al mig del camp en l’origen de l’acció. Molts partits immensament bons en els últims quatre mesos i ahir un de dolent. Se li perdona.
CANCELO (90’)
DESCOSIT
Una centrada seva va acabar amb la rematada de cap al travesser de Gündogan. Còmode en la primera meitat atacant Eric i un colador en l’última mitja hora. Amb l’aparició de Portu se li van veure de nou totes les costures en defensa.
GÜNDOGAN (90’)
COL·LAPSAT
El travesser el va allunyar del gol en la seva estrena a Montilivi. Bona gestió de la pilota durant la primera hora de partit. En els últims trenta minuts quan a l’equip se li van fondre els ploms, ell també es va quedar a les fosques.
CHRISTENSEN (69’)
EXCELS
El seu golàs el salva del suspens general. Gol a París, gol en el clàssic i gol a Girona. El 0-1 l’hauria pogut signar el millor ‘killer’: va atacar l’espai, va controlar amb el pit i va connectar una volea a la xarxa. Veure-ho per creure-ho.
SERGI ROBERTO (79’)
RETRATAT
El seu gravíssim error en una mala cessió enrere cap a Ter Stegen va originar el 2-2 de Portu i va ressuscitar el Girona. Xavi ha demanat la seva renovació, però accions com la d’ahir resten en la balança per a Deco i Laporta.
LAMINE YAMAL (84’)
ALEGRE
Seva va ser l’assistència a Christensen en el primer gol i ell va ser qui va provocar el penal de Miguel. Montilivi acollirà i gaudirà l’any vinent molts cracs d’estatus Champions, Lamine Yamal ja pertany a aquest club selecte.
LEWANDOWSKI (79’)
VIGILAT
El gol de penal i poc més. Es presentava a Montilivi enfortit pels tres gols al València i desafiant Dovbyk en la lluita pel Pichichi i torna de Girona igual com hi va arribar, a tres gols del gegant ucraïnès. Combat nul.
FERMÍN (69’)
ESGOTAT
Rasca, pessiga i molesta. Concep així el futbol. El Barça va agrair la seva intensitat fins que li va durar la gasolina i va acabar sent substituït per Raphinha. Venia de marcar els dos últims partits; ahir zero xuts entre els tres pals.
RAPHINHA (21’)
actiu
La seva entrada va reactivar una mica l’atac i va donar certa frescor, però la fase de partit que li va tocar viure no el va beneficiar.
PEDRI (21’)
estèril
Va entrar al camp en plena caiguda lliure del Barça i no va tenir eines per poder aixecar l’equip. Va passar de puntetes per Montilivi.
O. ROMEU (11’)
APLAUDIT
Feliç per l’escalf rebut de Montilivi i pel dia històric a Girona. Ara que no faci com Iñigo...
FERRAN (11’)
discret
Des que ha tornat de la lesió ha jugat més aviat poc. Ahir, poca cosa també.
JOÃO FÉLIX (6’)
testimonial
Absent en els plans de Xavi des del golàs de tisora contra el Cadis. Sis minuts i gràcies.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció