Segellat a Granada

Barça. Les blaugrana havien de guanyar al Nuevo Los Cármenes i ho van fer gràcies als gols de Bronze, Graham i Rolfö, autora d’un doblet

Granada 1 Barça 3

GRANADA:Sandra; Naroa, Marta, Álvarez (Gaste, 81’), Esther; Laura Pérez (Edna, 64’), Alicia, Mingueza, Ornella (Alba, 75’); Lauri (Naima, 75’) i Gómez (Suárez, 64’).BARÇA:Cata; Bronze, Paredes, Engen (Jana, 78’), Ona Batlle (Mariona, 59’); Walsh, Aitana, Alexia (Pina, 59’); Graham Hansen, Paralluelo (Bruna, 72’) i Rolfö (Brugts, 78’).GOLS:0-1 (2’) Rolfö. 0-2 (11’) Bronze. 0-3 (38’) Graham. 1-3 (45’+2) Laura Pérez, de pena. 1-4 (75’) Rolfö, de penal.ÀRBITRE:María Planes Terol (comitè murcià).T.G.:a Lauri, Laura Pérez, Paralluelo i Paredes.

Calia sumar una nova victòria a Granada i era gairebé impossible pensar en un altre escenari que no fos aquest després de la temporada tan espectacular que havia firmat l’equip, deixant només dos punts pel camí a casa contra el Llevant. El Barça va anar per feina i Rolfö va obrir la llauna quan només s’havien jugat dos minuts. Bronze i la sueca, omnipresent, van situar un 0-3 quan encara quedaven prop de deu minuts de la primera part. Abans del descans, la col·legiada va assenyalar penal de Paredes i Laura Pérez el va transformar. En la represa, el joc va ser molt travat. El Barça va fer mèrits per ampliar la diferència, però només va poder fer un gol a través de Rolfö, que no va fallar un penal que havia provocat Pina.

Amb el xiulet final, festa de les jugadores. Que no sigui l’última.