Barça

L’exdirector de seccions del Barça, condemnat per espiar a Jaume Roures

Joan Carles Raventós ha estat declarat culpable del delicte de revelació de secrets

El jutjat penal número 20 ha declarat culpable del delicte de revelació de secrets l’exresponsable d’informàtica de Mediapro, Robert Cama i l’exdirector de les seccions esportives del Barça en l’època de Sandro Rosell, Joan Carles Raventós, d’espiar el correu del llavors soci gestor de Mediapro, Jaume Roures, i de sis directius més de l’empresa de mitjans de comunicació entre juliol de l’any 2009 i juliol de l’any 2011.

Durant aquests dos anys, Cama va accedir als correus de Roures, copiant milers d’e-mails, enviant-los a diverses comptes de correu de Bonus Sport Marketing, empresa de la qual Rosell era el propietari en aquells moments. Aquesta sentència estableix que tots dos culpables van arribar a un acord comú per aquests correus.

El jutjat condemna Cama i Raventós a dotze mesos i setze dies de presó, a més d’una indemnització per a cadascun dels afectats. En el cas de Roures, tots dos li han d’indemnitzar 25000 euros i als altres sis se’ls ha de pagar una xifra entre els 3000 i els 6000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció