Barça

L’1x1 de l’Almeria-Barça

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
ASPIRANT
La poca feina que va tenir –potser massa tenint en compte el rival– la va resoldre amb seguretat. Tot plegat, el dia en què va superar Zubizarreta com a segon porter amb més partits en el Barça. Manté les possibilitats de revalidar el Zamora.
KOUNDE (90’)
TRANQUIL
Partit plàcid, sobretot en la primera part, pel seu costat, ja que la majoria del perill local va concentrar-se per la banda d’Héctor Fort. Embarba va guanyar-li l’esquena en l’acció en què va xutar al pal.
CUBARSÍ (90’)
ASSEGURANÇA
Partit de ritme baix i poca pressió rival que permetia als centrals rebre amb facilitat i temps per decidir. Això li va permetre fer alguna bona passada vertical. Defensivament, va complir una jornada més.
ÍÑIGO mARTÍNEZ (90’)
SERIÓS
Va repetir al costat de Cubarsí davant la baixa d’Araujo. Molta pilota en la sortida, no sempre sent del tot precís. Va mostrar-se contundent per treure les centrades a l’àrea pròpia. Va provar-ho de cap en un parell de córners.
HÉCTOR FORT (73’)
REIVINDICATIU
Titularitat per al jove lateral, que va actuar a l’esquerra. Va protagonitzar moltes incursions interessants, entre les quals la centrada precisa que va acabar amb el 0-1 de Fermín. Va demostrar que mereixia més oportunitats.
SERGI ROBERTO (69’)
REDIMIT
Dels que més van patir. Va estar poc precís i contundent i va aparèixer en la foto de dues de les ocasions més perilloses de l’Almeria. Un cop a les costelles el va deixar tocat, però va tenir temps d’assistir Fermín en el 0-2 i redimir-se.
PEDRI (83’)
FLUIX
Nova titularitat per al canari, que venia a construir la jugada, actuant lluny de l’àrea. Malgrat ser un partit que li permetia tenir molta pilota, no va tenir transcendència en les accions ofensives del Barça.
FERMÍN (90’)
MVP
Migcampista amb ànima de davanter. Són ja deu gols en el seu primer any. Les seves arribades a l’àrea són un dels seus majors tresors. Primer, de cap, després amb l’esquerra. Jugador que mereix les seves oportunitats.
LAMINE YAMAL (90’)
APAGAT
Va tornar a deixar detalls de màgica com una sotana dins l’àrea i alguna acció individual. Va rematar al pal. Sense Gündogan ni Raphinha, va agafar les regnes a l’hora de servir els córners. No va ser el seu millor dia.
LEWANDOWSKI (69’)
ABSENT
Partit espès del polonès, un altre cop. Sembla tenir la pólvora mullada, tot i que pràcticament no va ni rematar. Quan va xutar va ser sense cap mena de perill. Va ser substituït i va tornar a marxar amb cara de pocs amics.
FERRAN (73’)
INTRANSCENDENT
Molta mobilitat durant el partit, apareixent en punta i més escorat a la banda esquerra. Ara bé, com el 9 blaugrana, no va tenir incidència en atac. Molt i molt lluny del Ferran de principis d’any que marcava i decidia.
CHRISTENSEN(21’)
ÚTIL
Va aportar equilibri i calma al mig del camp, per protegir l’equip en uns minuts en què l’Almeria s’acostava massa.
J. FÉLIX (21’)
PLA
Va tenir una ocasió molt clara, però va definir malament i va rematar al lateral de la xarxa. Va ser el més destacat que va fer.
CANCELO (17’)
RELEGAT
Fort va complir al seu lloc. Va intervenir poc en l’estona que va jugar.
ROQUE (17’)
SECUNDARI
Amb un futur més fora que dins, ahir sí que va tenir uns minuts. Un xut fluix i una groga.
ROMEU (7’)
TESTIMONIAL
Pocs minuts al final per a un jugador que ha viscut un any complicat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)