Barça

Xavi: “No m’han agradat els càntics en contra del president”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha celebrat la consecució del segon lloc, si bé ha lamentat que l’equip no hagi competit millor aquesta temporada. Sobre el seu futur, s’ha mantingut en la línia d’ahir: no ha canviat res. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Comunicació amb Laporta

“He vingut directament aquí, suposo que ens veurem ara. Estic satisfet pel segon lloc, que era l’objectiu després de no poder guanyar la lliga. Felicito el Madrid per una lliga extraordinària i una puntuació meritòria. Ens ha faltat aquest punt competitiu per arribar vius al final del curs”.

“Imagino que hem de parlar. Estic tranquil. Em transmeten calma i tranquil·litat, que és el que demanàvem fa tres setmanes. Volíem estabilitat, projecte i il·lusió. No canvia res perquè ningú m’ha dit el contrari. El president sempre ha anat de cara i ha estat honest i ho serà quan ens veiem”.

Crueltat de l’entorn?

“Sí. Sempre hi ha soroll. Hi ha molts mitjans de comunicació que cobreixen el dia a dia del club. Normal tampoc és, però sol passar. Hem d’acceptar on estem. A vegades és desagradable i cruel i et fan sentir petit, però això va de guanyar partits i jugar bé”.

Posicionament de l’afició

“Sincerament, no m’ha agradat. No m’agrada quan apunten a una persona del club, ja sigui el president, l’entrenador o un jugador. No m’agrada i no és agradable. Vull que tothom estigui bé i content i que donin suport a tot, però el públic decideix. Content perquè coregin el meu nom. Sento l’afecte de l’afició, però no m’han agradat els càntics en contra del president”.

Que l’afició entengui què passa

“Quan hi ha hagut una notícia per explicar he donat la cara, m’he explicat i m’he obert en canal. Ho vaig fer al gener i fa tres setmanes. Res canvia. No hi ha cap notícia. No ha canviat res. Confiança. Avui era important aconseguir el segon lloc i s’ha fet”.

Millores de la temporada

“Hem millorat en el joc, malgrat que la gent ara pensarà: ’Què diu?’, perquè el resultat és el que et dona la raó, però crec que ho hem fet. Vam competir millor l’any passat i enguany no ho hem fet en els moments clau amb desajustaments i detalls que ens han impedit lluitar per entrar a les semifinals de la Champions, seguir en la copa o guanyar contra Madrid i Girona. El Madrid ha fet una puntuació molt alta i és molt difícil guanyar-los”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)