Barça

Sonia Bompastor: “El Lió és el millor equip del món i ho continuarà sent”

L’entrenadora de l’Olympique de Lió, Sonia Bompastor, ha assegurat que el Barça ha millorat respecte la final de Torí. “El Barça ha evolucionat. La final de Torí les va marcar. Sé que han canviat la metodologia d’entrenament, tenen jugadores noves, etc. És un equip diferent, però cada final és una història. Demà serà un partit diferent i estem concentrades en nosaltres. Arribem amb confiança. Hem tingut una temporada perfecta per preparar-nos per al partit de demà”. Ara bé, no creu que una victòria blaugrana signifiqui un canvi d’era. “No comparteixo que hi hagi un canvi d’era. El Lió ha guanyat molt en el passat i el club continuarà sent ambiciós. Les decisions es prenen a favor del club i del seu paper a França i a Europa. És el millor equip del món i continuarà sent-ho”. L’entrenadora confia en les seves jugadores. “El Lió ha demostrat que és un equip que guanya molt a nivell nacional i europeu. Continuem així. Tenim molt talent. Com a entrenadora, estic orgullosa de la qualitat de les jugadores. Hem aconseguit objectius, però queda un partit molt important que volem guanyar. Confio en elles”. Bompastor també ha confirmat que la plantilla està bé, també Hegerberg.

Renard i Endler

Per la seva banda, la capitana, Wendie Renard, ha dit que saben què han de fer davant el Barça. “El Barça ha canviat molt aquests últims anys. Té jugadores de classe mundial. Li agrada dominar el rival. Coneixem les seves qualitats. Hem treballat durant tota la temporada i continuem evolucionat. Sabem què hem d’esperar. Estem preparades i ho volem donar tot per guanyar un partit que sabem que serà difícil”. La central francesa ha reivindicat el paper del Lió, també de cara al futur. “Els deu últims anys hem demostrat que som un equip important, amb molta determinació i ganes de guanyar el màxim de trofeus. Estem en un bon moment. Sempre tenim aquesta set de guanyar i això ens anima en el dia a dia. La mentalitat del Lió no canviarà d’un dia per l’altre i menys de cara al futur”.

Finalment, Endler, ha recordat que a Torí també hi havia majoria d’aficionats culers i que va guanyar el Lió. “Tenim motivació. Ho donarem tot per guanyar un cop més. Sabem que el 80% o més dels aficionats seran del Barça, però crec que estem preparades. Ja ho vam viure a Torí”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)