Barça

Giráldez: “L’adeu de Xavi? Res ens pot desviar l’atenció”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, ha assegurat que la destitució de Xavi no afecta en res la preparació de la final de demà. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La final de demà

“Tenim ganes. Estem completant una temporada fantàstica. Estem jugant molt bé a futbol. En les últimes jornades estem creixent a nivell futbolístic i estem en una bona dinàmica. Tenim gairebé tot l’equip disponible. A principi de temporada hauríem firmat tenir tres títols guanyats i la possibilitat de jugar una nova final de Champions. Parla molt bé de la feina. Hem de demostrar que volem ser el millor equip d’Europa. Veig ambició i això em fa estar tranquil”.

Com visualitza la final?

“Hem evolucionat tots dos des de Torí. Visualitzo una final on hem d’intentar dominar durant els 90 minuts. Som un equip reconeixible amb pilota i sense. Ens agrada dominar i crear ocasions. Hi haurà adaptacions per contrarestar les virtuts. Tenim aquesta varietat, polivalència i capacitat d’adaptar-nos als escenaris que hem treballat durant la temporada. Això ens prepara. Arribem en un estat impecable i hem de demostrar-ho”.

L’adeu de Xavi eclipsa la vostra final?

“No. Avui he rebut la notícia, però la vida continua i tenim un entrenament. Són coses del dia a dia. Poc a dir. Tenim suficients estímuls per a pensar en altres coses. Són setmanes importants i estem bé. L’atenció se centra a fer un gran entrenament”.

“No hi ha tema. Res ens pot desviar davant un partit tan important. Hi ha ganes i l’atenció estarà centrada en el partit de demà i en donar la millor versió”

El balanç personal

“Si demà guanyem és el millor balanç, si perds no és el mateix. Juguem per guanyar. Estem al Barça per aconseguir títols. És la realitat. La temporada està sent fantàstica. Les tres últimes ho han estat. Serà una pel·lícula diferent, si guanyem. Per a la gent i per a mi. Estic aquí perquè m’agrada competir i guanyar. El meu desig és preparar-me de la millor manera per aconseguir els objectius”.

Canvi de cicle?

“Respecto les paraules de Bompastor. Però està tota la feina que hem fet fins ara. Són cinc finals en sis anys, guanyant la darrera. Som un equip que estem allà. El que sí que penso és que som els dos millors del món ara mateix per joc i capacitat. Serà una gran final i la gent gaudirà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.