Barça

Aitana: “Sé la mentalitat guanyadora que tenim”

Les jugadores del Barça, Aitana Bonmatí i Graham Hansen, han assegurat que l’equip ha après en els darrers anys i que té una mentalitat guanyadora. “Quan passes derrotes dures, aprèns. Estem més preparades. Hem viscut aquesta situació més cops i això ajuda. Tenim ganes d’afrontar el partit i lluitar per al títol”, ha assegurat la noruega. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Factor psicològic

“No hi ha una manera específica de treballar-ho. L’experiència et permet contrarestar les adversitats. Abans era difícil capgirar un partit que començàvem perdent, però ara ho hem fet contra Wolfsburg o en les semifinals contra el Chelsea. L’experiència és important. Sabem que és millor no encaixar en els primers minuts, sinó vas a remolc. I si passa, no passa res. Confiem. Tenim la mentalitat guanyadora de sempre. Sense ella no estaríem aquí. Però no vull parlar del passat. Serveix per aprendre. És un partit 50-50. Ens veig entrenar i sé la mentalitat. Demà serà un gran dia”.

Soroll mediàtic i com alçar la veu

“No fan falta explicacions. L’afició ha parlat. Volem estar centrades en el partit. L’afició ho mereix. No vull parlar de res més avui”.

Es pot gaudir una final així?

“Estan per guanyar-les, però també per gaudir. Són moments únics. El més important és guanyar, però aprenc a gaudir amb el temps. Som privilegiades per viure-ho”.

Batalla final

“Som les campiones. L’Olympique competeix cada títol. Té un gran palmarès i s’ha de respectar. Demà el marcador arrenca 0-0 i és una nova final. Som els dos millors del món”.

L’afició

“Ens està arribant la informació que venen molts culers. És un orgull formar part d’aquest club i tenir aquesta afició que sempre ens dona suport on sigui. Són la jugadora número 12 i els necessitem per treure els partits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)