Barça

Una nova guardiana

Barça. L’equip blaugrana tanca l’arribada d’Ellie Roebuck, portera de 24 anys que acabava contracte amb el Manchester City aquesta temporada. L’anglesa omple el buit deixat per Paños

Amb la marxa de Sandra Paños quedava un buit a la porteria. El Barça ja l’ha omplert amb l’arribada d’Ellie Roebuck. La portera anglesa, de 24 anys, s’incorpora al club blaugrana després d’acabar contracte amb el Manchester City, on ha jugat les últimes nou temporades. “Estic molt il·lusionada. Feia molt temps que esperava aquesta oportunitat”, va assegurar Roebuck als mitjans del club.

L’anglesa es complementarà amb Cata Coll, portera titular, i Gemma Font, les altres guardianes de la porteria blaugrana. Recuperada al cent per cent d’un infart al lòbul occipital, Roebuck explica que el seu fitxatge ha arribat en “el moment perfecte”. “Es podria dir que ara ha encaixat tot. Em vull posar a prova i viure una experiència nova. No hi ha cap millor lloc per fer-ho que aquí”, va dir la portera, que encaixarà amb l’estil blaugrana. “M’agrada jugar amb la pilota als peus i aquest és l’equip perfecte per fer-ho.”

Roebuck és el segon fitxatge del Barça per al 2024/25, després de la incorporació d’Ewa Pajor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)