Barça

Les penyes segueixen difonent el projecte #Invulnerables

Sor Lucía Caram visita la PB Alpicat pera conscienciar sobre la pobresa infantil

Fa uns dies, la Penya Blaugrana d’Alpicat, pertanyent a la Federació de Penyes Barcelonistes de Lleida Sud i la Franja, va omplir la Sala d’Actes del Casal amb motiu de la visita de Sor Lucía Caram. L’esdeveniment, emmarcat dins de la celebració del 25è aniversari de l’entitat, tenia com a objectiu acostar als membres de la penya, i també a la resta d’habitants del poble, el projecte “#Invulnerables”, creat i impulsat per la mateixa Sor Lucía per conscienciar sobre la pobresa infantil. La presentació, amb la presència del president de la Federació de Penyes de Lleida Sud i la Franja, Claudi Bosch, va despertar un gran interès entre tots els assistents d’Alpicat, que, a banda d’escoltar l’activista, van participar en un torn de preguntes.

La xerrada “#Invulnerables” de Sor Lucía Caram és una de les activitats de caràcter solidari que la Comissió RSC de la Confederació Mundial de Penyes posa a disposició de totes les penyes. El projecte aborda el problema de la pobresa infantil i subratlla la necessitat d’assumir la corresponsabilitat entre tots. A més, presenta un programa que treballa per garantir la igualtat dels menors, trencant el cercle de la pobresa hereditària i promovent la col·laboració públicoprivada. Avui dia, ja ha superat les 130 representacions a penyes barcelonistes d’arreu del territori. Les entitats que hi estiguin interessades poden contactar amb la Confederació per sol·licitar aquesta xerrada.

SUPORT AL PROJECTE DE SOR LUCÍA A UCRAÏNALa relació entre Sor Lucía Caram i la Confederació Mundial de Penyes continua enfortint-se i ampliant el seu abast. Fa unes setmanes, l’activista va presentar a la Llotja de Mar de Barcelona el seu nou llibre ‘Convidats a reconstruir. Ucraïna, la guerra i la compassió’, en el qual va presentar el seu projecte focalitzat en les conseqüències del conflicte a terres ucraïneses. Representants de la Confederació van ser presents en l’acte per a fer costat a Sor Lucía Caram i donar suport a aquest nou programa, amb què l’activista potencia l’arribada de joves des d’Ucraïna fins a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)