Barça

Víctor Font descarta una moció de censura contra Joan Laporta ara

L’oposició. L’excandidat a la presidència del Barça carrega contra el mandatari culer, de qui assegura que “és més el problema que la solució”

Víctor Font, candidat a les darreres eleccions presidencials del Barça, que va guanyar Joan Laporta, va oferir ahir una roda de premsa en la qual va fer balanç del moment actual del club. En l’acte va carregar contra Laporta, de qui va dir “és més el problema que la solució”. “Salvar el club no és quadrar els comptes ordinaris”, va indicar Font. “Tenim mil milions de deute sense comptar l’Espai Barça. Cal generar beneficis per tornar el deute.” Font va fer una crida a tots els culers amb “talent i experiència” a unir esforços. “Treballem junts, hem de tenir una alternativa, perquè al 2026 –quan venç el mandat de Laporta– pot ser molt tard”, va explicar Font, que en qualsevol cas va descartar de presentar una moció de censura. Almenys ara. “La moció de censura hauria de ser l’últim moviment, de vegades l’únic, i només l’utilitzaré davant de línies vermelles”, va manifestar. “Dubto que hi hagi un canvi al club sota aquest lideratge, però espero que les coses vagin a millor, penso en el Barça del 2030”, va resumir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)