Barça

Pedri: adeu a l’Eurocopa

Calvari. El canari s’acomiada de la temporada amb una nova lesió, provocada per una forta entrada de Kroos, que el tindrà un mes de baixa

Molt males notícies per a Pedri González, que es perdrà tot el que queda d’Eurocopa per culpa d’una duríssima entrada de Toni Kroos quan només s’havien disputat cinc minuts en el duel dels quarts de final contra Alemanya. El canari té un esquinç lateral intern de grau dos al genoll esquerre, una lesió que el deixarà fora de combat entre un mes i un mes i mig. Cop anímic molt dur per al futbolista de 21 anys, i baixa sensible per a la selecció espanyola i el Barça, que no podrà comptar amb el migcampista en la pretemporada, que arrenca el dimecres 10 a les ordres de Hansi Flick.

Pedri va ser el que va sortir més malparat de l’inici intens i agressiu dels alemanys. En el minut 4, el ja exjugador del Madrid va voler tallar un contraatac prometedor d’Espanya impactant la seva cama amb el genoll esquerre del canari, que va caure de manera acrobàtica sobre el terreny de joc. Tot i la gravetat de l’acció, Anthony Taylor, l’àrbitre anglès del matx, va decidir que aquella acció no havia de ser amonestada ni tan sols amb targeta groga. Després de rebre tractament dels serveis mèdics sobre la gespa de Stuttgart, Pedri va intentar incorporar-se amb l’esperança que allò només havia estat un cop. De seguida, però, amb llàgrimes als ulls, va demanar el canvi. La primera exploració ja va determinar l’abast de la lesió que acabaria confirmant ahir a la tarda la federació espanyola. Per sort, s’han descartat lesions associades. El blaugrana, tot i que ha dit adeu a l’Eurocopa, es quedarà a Alemanya per fer costat als seus companys.

Un sens fi de lesions

Pedri continua de pega amb les lesions. Des de la gran càrrega de partits que va tenir la temporada 2020/21, en què ho va jugar gairebé tot amb el Barça i també va disputar l’Eurocopa i els Jocs Olímpics, no ha vist més la llum. Sense anar més lluny, aquest curs ja s’havia perdut diversos partits per no estar bé físicament. El mes d’agost es va fer una lesió al recte anterior de la cuixa dreta que el va apartar de l’equip 71 dies i 12 partits oficials. Al desembre, es va perdre tres duels per un cop que li va provocar una lesió muscular, i al març, a San Mamés, va tornar a caure, amb una lesió al recte femoral de la cama dreta. Tot un calvari que l’ha privat de la regularitat necessària per continuar creixent com a futbolista. En un estiu i una competició que li havia de servir per arribar amb força i confiança a la pretemporada del Barça, s’ha tornat a trencar. Aquest cop, per una acció molt desafortunada.

El temps de recuperació serà de, com a mínim, quatre setmanes. Per tant, no podrà fer la pretemporada amb el club blaugrana, i Hansi Flick no podrà disposar d’ell fins que comenci la lliga. Recordem que el Barça debutarà el dissabte 17 d’agost al camp del València. S’intentarà que ja estigui disponible, però tenint en compte l’historial de lesions, s’haurà d’anar amb peus de plom perquè no hi hagi una recaiguda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)