Barça

Primer Pedri, ara Araujo...

Barça. El central uruguaià, amb el bíceps femoral afectat, es perdrà, igual que Pedri, els primers passos de la nova era Flick

La pretemporada del Barça encara no ha donat el seu tret de sortida oficial i Hansi Flick ja té dos lesionats més. El nou projecte blaugrana no podria haver començat amb més entrebancs. Als processos de recuperació ja coneguts de noms com ara Gavi i Frenkie de Jong, ara cal sumar-hi les lesions de Pedri i Ronald Araujo. El central uruguaià ha estat l’últim a caure. Araujo es va lesionar en l’últim partit de la seva selecció contra el Brasil, en els quarts de final de la copa Amèrica. L’uruguaià va durar poc més de mitja hora sobre la gespa de l’Allegiant Stadium de Las Vegas, en un partit que va acabar amb victòria charrúa en la tanda de penals (0-0, 4-2). Araujo es va lesionar en estirar la cama dreta per tapar una centrada. El capità blaugrana va deixar el camp amb llàgrimes als ulls i en la roda de premsa posterior el seleccionador Marcelo Bielsa va admetre preocupació. Araujo té afectat el bíceps femoral i, segons algunes informacions que arriben des de la concentració de l’Uruguai, el central podria estar entre un mes i mig i dos mesos a la infermeria i perdre’s així la pretemporada i el debut del Barça en la lliga.

El cas d’Araujo se suma a la lesió de Pedri contra Alemanya en els quarts de l’Eurocopa. El canari té un esquinç lateral intern de grau dos al genoll esquerre, una lesió que el deixarà fora de combat entre un mes i un mes i mig.

La copa Amèrica busca finalistes

El futur de l’Argentina en aquesta copa Amèrica depèn del MetLife Stadium de Nova Jersey. L’actual campiona del món s’enfrontarà dimecres (2 h) al Canadà per aconseguir un bitllet per a la gran final del dia 14. L’altra semifinal també està definida. Serà un cara a cara entre l’Uruguai i Colòmbia (dijous, 2 h). Sense Ronald Araujo. Després de deixar fora de la cursa el Brasil de Raphinha, Vinícius, Rodrygo i Militao, ara l’Uruguai buscarà superar l’últim mur fins a la final. Colòmbia ve de golejar 5-0 Panamà, amb un gran partit de l’incombustible James Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)