Barça

Compàs d’espera per Nico

Barça. El club blaugrana confia acabar de convèncer el futbolista; en l’Athletic esperen que s’hi quedi, i el PSG es fica en la lluita pel fitxatge

Nico Williams s’entreveu com el serial de l’estiu a can Barça. L’extrem de l’Athletic és l’objectiu de l’entitat presidida per Joan Laporta, i per assolir-lo necessita dos llums verds: un, de LaLiga, que li ha de donar el vistiplau a tenir fair play, per poder afrontar el pagament de la clàusula de rescissió, 58 milions, sense restriccions; l’altre, el més important, el del jugador, que ha d’acceptar les condicions ofertes i decidir firmar pel conjunt blaugrana.

En el club culer confien que convenceran el futbolista, que està ara mateix de vacances a Sardenya (Itàlia), desconnectant després de guanyar l’Eurocopa. Però és clar que tampoc no és una empresa senzilla, perquè a l’Athletic l’esperen, concretament pel 12 d’agost, dia en què s’ha d’incorporar, amb els braços oberts. En el conjunt biscaí hi està comodíssim, hi ha el seu germà Iñaki, i, a més, aquest curs jugaria a Europa, l’Europa League, en què la final es juga a San Mamés. “Confiem que continuarà amb nosaltres”, va dir ahir el capità de l’equip roig-i-blanc, Óscar de Marcos, que va referir-se a l’afer. “Hi ha un corrent que sembla que quan et vol el Barça, hi has d’anar, i que si no ho fas estàs cometent un error. S’ha de tenir en compte que moltes vegades no és or tot allò que llueix”, va declarar el company de Nico. “S’ha de valorar on estem. Crec que per a Nico és una situació delicada perquè hi ha molt soroll exterior, i sembla que aquesta pressió et pot deixar portar”, va continuar. “M’agradaria que prengués la decisió per ell mateix. Tinc la sensació que serà ell qui haurà de dir l’última paraula”, va cloure De Marcos.

D’altra banda, hi ha un darrer actor en escena: el PSG, que busca un cop d’efecte després de l’adeu de Kylian Mbappé. Diversos mitjans van indicar ahir que el club parisenc està interessat en l’atacant de 22 anys, a qui Luis Enrique coneix bé, ja que va ser qui va fer-lo internacional.

El Barça comprarà Pau Víctor

arnau Madrià

El Barça comprarà Pau Víctor al Girona per una xifra superior als 3 milions d’euros. El club culer va perdre una opció de compra pel jugador d’1,5 milions que va expirar l’1 d’abril, però la seva brillant temporada en el filial, on ha estat el màxim golejador de la primera divisió FEF amb 20 dianes, ha fet que reconsideri la seva adquisició. A falta que el fitxatge es faci oficial, cosa que es preveu imminent, el davanter es posarà sota les ordres de Hansi Flick en el primer equip, on almenys farà la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)