Barça

Dani Olmo també interessa

Mercat. A més de Nico Williams, el Barça també vol fitxar el mitjapunta egarenc del Leipzig, que té un preu d’uns 60 milions d’euros. Ahir, contacte entre Deco i els representants del futbolista

El Barça pensa en gran aquest estiu. Una altra cosa és el que pugui acabar fent, sotmès, com en les darreres finestres de fitxatges, a tenir fair play. En el club presidit per Joan Laporta, però, son optimistes en aquest sentit i pensen que en podran generar per aconseguir, per fi, maniobrar en el mercat sense impediments. I és per això que s’han fixat objectius importants: un és Nico Williams, que té una clàusula de rescissió amb l’Athletic de 58 milions; i l’altre és Dani Olmo, del Leipzig, que costaria uns 60 milions d’euros. Per abordar les dues operacions, òbviament, l’entitat culer haurà de tenir el llum verd de LaLiga.

No obstant això, i mentre arriba, el club blaugrana va fent via. Amb Nico espera el sí del jugador i amb Olmo hi va parlant. De fet, ahir al migdia el director esportiu del club blaugrana, Deco, va reunir-se amb els representants del futbolista de Terrassa, que va jugar al planter del Barça, Juanma López i Andy Bara, a Barcelona, en una trobada avançada per Jijantes que va durar dues hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)