Barça

El Barça ja és a Orlando i el Real Madrid, a Chicago

Gira nord-americana. L’equip de Flick s’entrenarà avui per primer cop a les instal·lacions de la University of Central Florida. S’hi incorporaran Gündogan i Raphinha

El Barça ja és als Estats Units i avui (15.30 h, hora catalana) s’entrenarà per primera vegada a les instal·lacions de la University of Central Florida. Fins a trenta-un futbolistes formaran finalment part de la gira nord-americana. Es tracta dels porters Ter Stegen, Iñaki Peña, Astralaga i Kochen, i els jugadors de camp Alejandro Balde, Iñigo Martínez, Lewandowski, Raphinha, Christensen, Oriol Romeu, Vitor Roque, Gündogan, Koundé, Julián Araujo, Lenglet, Pablo Torre, Marc Casadó, Héctor Fort, Alex Valle, Pau Víctor, Unai, Mika Faye, Marc Bernal, Gerard Martín, Noah Darvich, Guille Fernández, Andrés Cuenca, Toni Fernández, Sergi Domínguez, Quim Junyent i Alexis Olmedo. En el cas de Raphinha i Gündogan, tots dos s’afegiran al grup avui, dilluns, i Koundé s’hi incorporarà el dia 1 a Annapolis. Pedri, Araujo, Gavi, De Jong i Ansu Fati, lesionats, s’han quedat a Barcelona per seguir els seus respectius processos de recuperació. Fermín i Eric Garcia tenen cita demà contra Egipte (15 h) en els Jocs Olímpics. El partit, intranscendent perquè Espanya ja està classificada per als quarts de final, se’l perdrà Cubarsí, sancionat.

Marc-André ter Stegen va ser ahir la gran novetat en l’últim entrenament de l’equip fet a la ciutat esportiva, abans de volar a la tarda cap a Orlando. L’alemany es va incorporar al grup després de les seves vacances i va volar amb la resta d’una expedició encapçalada per Joan Laporta i pels directius Xavier Puig, Miquel Camps i Joan Soler. No ha viatjat Deco, que s’ha quedat a Barcelona a resoldre les moltes carpetes en clau mercat que el Barça té obertes.

Sense Mbappé, però amb Endrick

El Real Madrid també és ja a territori nord-americà. El club blanc va volar ahir a la tarda des de la capital espanyola fins a Chicago. Mateix pla que el Barça. Entrenament matinal a Valdebebas i vol després de dinar. Rüdiger i Arda Güler es van incorporar ahir a la pretemporada. També formarà part de la gira l’últim fitxatge de l’equip, el brasiler Endrick, presentat dissabte. Kylian Mbappé, Bellingham i Carvajal no van viatjar amb la plantilla. Vinícius, Rodrygo i Militão s’incorporaran abans del clàssic de Nova Jersey. Ancelotti s’ha emportat dotze jugadors del planter: Fran González, Jacobo Ramón, Lorenzo, Obrador, Asencio i Joan Martínez, Nico Paz, Mario Martín, Palacios, Jeremy de León, Latasa i Álvaro Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)