Barça

El Leipzig juga amb els nervis del Barça

Mercat. Hi ha acord total amb Olmo, però el Leipzig es resisteix. El Barça, únic equip de primera sense fitxatges

El Barça i el Leipzig continuen jugant al joc del gat i la rata amb Dani Olmo. Vols encreuats també en la gira nord-americana. El Leipzig va guanyar la matinada de dijous el seu primer partit als Estats Units contra l’Aston Villa (2-0), a Nova Jersey, i ara el seu pròxim destí és Florida per jugar diumenge contra el Wolverhampton Wanderers (1.30 h). Camins encreuats amb l’expedició blaugrana, que després d’empatar a Orlando contra el City (2-2), diumenge afrontarà el clàssic (1 h) precisament a Nova Jersey.

El nom de Dani Olmo continua generant soroll mediàtic en les concentracions de tots dos clubs. En les últimes hores, Rouven Schröder, director esportiu del Leipzig, ha deixat clar que el club alemany no posarà facilitats a l’hora de desprendre’s de la seva gran estrella. “Dani té un valor increïble per a nosaltres. No tenim pressió per vendre’l. Nosaltres l’esperem aquí quan ell acabi les vacances”, ha assegurat en declaracions a Sky Sports. Schröder juga el seu paper, però sembla que el Barça haurà de tornar a millorar la segona oferta que ha fet arribar al Leipzig. L’última oferta ha estat de 50 milions fixos i 10 en variables. El club alemany en demana 60 de fixos. Fins ara tampoc ha accedit a les fórmules de pagament en diferit plantejades pel club blaugrana.

Paral·lelament, el Barça ja ha arribat a un acord amb Dani Olmo. Seria fins al 2030, segons una informació de Fabrizio Romano.

Casadó, feliç amb Flick

El Barça es va entrenar ahir a Annapolis. Al matí ho va fer a porta tancada per indicacions de la Marina. Marc Casadó va parlar sobre com estan anant els primers dies de treball amb Flick: “És un entrenador molt proper. Sentim la seva confiança des del primer dia, es comunica molt amb nosaltres. És un entrenador molt bo que està fent una bona feina tàctica i física.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)