Barça

Pau Víctor demana pas

Barça. Després del seu doblet contra el Madrid, el santcugatenc es confirma com la revelació de la pretemporada culer i oposita amb força a quedar-se a la plantilla de Hansi Flick

Pau Víctor és el nom propi de la pretemporada del Barça. Fa dues setmanes el futbolista estava fent la pretemporada amb el Girona, i ara és el jugador de moda en clau blaugrana després dels seus dos primers partits amb el primer equip. Després de debutar amb gol en el duel contra el Manchester City, el de Sant Cugat del Vallès es va confirmar com la revelació d’aquest inici de campanya amb un doblet en el clàssic contra el Real Madrid. L’atacant vol quedar-se en el primer equip blaugrana aquesta temporada, i cada vegada sembla una opció més factible.

Tot i arribar des de Girona fa uns dies a canvi de més de 3 milions d’euros, el panorama amb Pau Víctor plantejava l’opció que pogués sortir cedit a un altre equip de primera després de la pretemporada per assegurar-se minuts. Aquestes setmanes de preparació prèvies a l’inici del campionat de lliga eren la seva única oportunitat per guanyar-se la confiança del cos tècnic, i va llançat per aconseguir-ho.

Ha estat titular en els dos partits que ha disputat el Barça aquesta gira, tant ocupant la posició de Lewandowski contra el City com partint des de la dreta acompanyant el polonès en el clàssic. Ha anotat tres dianes en poc més de dues hores de joc contra rivals de pes. Per a molts és tan sols una pretemporada més, un camí per posar-se a punt. Però a Pau Víctor li pot canviar la seva trajectòria futbolística. Tot indica que Flick el considera un recurs útil i molt vàlid. “La manera com volem que jugui l’equip l’afavoreix”, va destacar el tècnic després del partit contra el Madrid. “Veurem què passa, la porta del primer equip sempre és oberta”, va afegir un Flick que no va confirmar la permanència del jove davanter a l’equip, però que es va mostrar molt satisfet amb el seu rendiment.

A més, és evident que aquest inici fulgurant de Pau Víctor es contraposa amb el d’un futbolista amb qui estaria competint per un lloc en la plantilla: Vitor Roque. El brasiler va tenir una actuació decebedora contra el City, i va ser substituït al descans. En el clàssic tan sols va jugar un quart d’hora. És evident que l’ex del Girona l’ha avançat com a possible alternativa a la zona d’atac. De fet, Pau Víctor és un jugador força més versàtil, amb la capacitat de jugar en qualsevol de les tres posicions. Ho va fer amb el filial l’últim any, on va ser el màxim golejador de 1a FEF amb 20 dianes, i ho ha fet en aquests primers partits amb Flick. “Puc jugar en els tres llocs, m’hi sento còmode”, va deixar clar el futbolista després del clàssic.

Com contra el City, va ser escollit MVP després de l’enfrontament amb el Madrid. “Estic en un núvol, és un somni fet realitat, vull allargar el moment i gaudir-ho amb els que m’estimen”, va declarar. Sobre el seu futur, encara sense cap certesa, va voler agrair a Flick la confiança que li està donant. “Espero continuar així i poder marcar molts més gols per a aquest escut”, va sentenciar un Pau Víctor il·lusionat i cada vegada més a prop de quedar-se per formar part de la plantilla d’aquesta temporada.

LES VALORACIONS

L’afavoreix com volem jugar. Veurem què passa, la porta del primer equip sempre és oberta
Hansi Flick
entrenador del barça
Estic en un núvol, tot això que visc és un somni fet realitat, Vull allargar el moment i gaudir-ho amb els que m’estimen
Espero continuar així com fins ara i poder marcar molts més gols per aquest escut
Pau Víctor
jugador del barça

Álex Valle també vol fer-se un lloc

El rendiment dels joves està sent el més destacat d’aquesta pretemporada. Són molts els futbolistes que estan donant un nivell alt, entre ells Álex Valle. El lateral de 20 anys ha tornat al Barça després de jugar cedit al Llevant. Ha arribat amb la idea de convèncer Flick per quedar-se a la plantilla i poder ser una alternativa al lateral esquerre. Va jugar la segona meitat contra el City i 65 minuts contra el Madrid, però ho va fer a cama canviada, al lateral dret. I a un gran nivell. Va destacar sobretot en l’apartat ofensiu. Va fer una gran centrada que Lewandowski va convertir en el primer gol i va regalar el segon amb una passada sublim a Pau Víctor amb l’exterior. Format a la Masia, el badaloní està aprofitant l’oportunitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)