Barça

Lewandowski estampa el segell

Pretemporada. El polonès s’estrena amb un doblet contra el Milan per remuntar el partit i tancar la gira pels Estats Units amb un empat i mantenint les bones sensacions

Barça 2(3) Milan 2(4)

BARÇA:Ter Stegen (Peña, 61’); Valle (Koundé, 46’), Sergi (Cuenca, 78’), Lenglet (Íñigo, 61’), Martín (Faye, 78’); Casadó, Christensen (Bernal, 46’), Gundogan (Quim, 46’); Pau V. (Toni, 87’), Raphinha (Guille, 78’) i Lewandowski (Roque, 78’).MILAN:Torriani; Salemaekers, Tomori, Thiaw, Terracciano; Musah, Loftus-Cheek, Pulisic; Chukwueze, Leao i Jovic.GOLS:0-1 (10’) Jovic. 0-2 (15’) Pulisic. 1-2 (22’) Lewandowski. 2-2 (58’) Lewandowski.

El Barça va posar el punt final ahir a la gira nord-americana empatant amb el Milan, malgrat caure en els penals. L’equip va ser capaç de remuntar un 0 a 2 en contra i ho va fer amb la signatura de Lewandowski. El polonès es va estrenar en aquesta pretemporada amb un doblet per marxar dels Estats Units sense haver perdut.

L’equip va tornar a mostrar bones sensacions. A nivell col·lectiu es va veure una molt bona pressió alta en la segona meitat, menys ordenada en la primera. En l’apartat individual, a l’MVP de Lewandowski cal sumar-hi un molt bon partit de Raphinha i els primers minuts de Koundé. Els joves van tornar a brillar. Valle i Gerard Martín van tornar a complir, Pau Víctor va assistir, Bernal va millorar l’equip en el segon temps i Casadó va disputar el partit sencer. Tots volen l’oportunitat d’un Flick al qual estan convencent.

L’equip va arribar ahir a Barcelona i ja prepara el pròxim compromís: el Gamper de dilluns contra el Mònaco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)