Barça

Pedri rep l’alta mèdica i Gündogan no viatja a València

El Barça ha donat a conèixer aquest migdia la convocatòria per al primer partit de lliga, aquesta nit a Mestalla (21.30 h). Entre els 22 convocats, destaca la presència de Pedri, que ja ha rebut l’alta mèdica després de recuperar-se d’un esquinç lateral intern de grau 2 al genoll esquerre que es va fer en els quarts de final de la passada eurocopa. També hi són Iñigo Martínez, Casadó, Pablo Torre i Pau Víctor, inscrits ahir. Del filial, Hansi Flick s’emporta Astralaga, Bernal, Álex Valle, Héctor Fort, Gerard Martín i Sergi Domínguez.

La gran absència en aquesta llista és Gündogan, que no viatja amb l’equip per precaució després del cop que va rebre a la cella durant el Gamper. Lenglet, Vitor Roque i Mika Faye, pendents de definir la seva sortida del Barça, també es queden a Barcelona. El conjunt blaugrana tampoc pot comptar amb els lesionats Frenkie de Jong, Araujo, Ansu Fati i Gavi, a més de Fermín, que està de vacances. Dani Olmo encara no ha estat inscrit.

La convocatòria és la següent: Ter Stegen, Cubarsí, Balde, Iñigo Martínez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, Pablo Torre, Christensen, Casadó, Pau Víctor, Lamine Yamal, Kounde, Eric Garcia, Astralaga, Bernal, Álex Valle, Héctor Fort, Gerard Martín i Sergi Domínguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)