Barça

Hansi Flick

Entrenador del Barça

“Em centro en el que tinc ara”

L’entrenador del Barça, Hansi Flick, va atendre els mitjans en la prèvia del duel contra l’Athletic Club. L’alemany va tirar pilotes fora pel que fa als possibles jugadors que han d’arribar i les possibles sortides que s’han de concretar: “Em centro a treballar amb la plantilla que tinc. Amb els qui som intentarem guanyar el partit contra l’Athletic.” I va insistir: “Ho he dit sovint, estic content amb l’equip. He parlat amb la majoria de jugadors i parlaré amb la resta. Tothom és conscient de la situació, els jugadors s’ho passen bé, gaudeixen entrenant i estan disposats a donar el màxim, per això penso que estem preparats pel partit.” Interpel·lat sobre Lamine Yamal i les sensacions que li transmet, l’exentrenador del Bayern va ser clar: “Va jugar l’Eurocopa i fa dues setmanes que s’entrena. El que he vist és increïble. Hem de garantir un control del joc i de la pilota i jugadors com Lamine Yamal són clau per poder-ho fer. Hem de millorar les prestacions de la primera part del València i posar el futbolista on toca és vital per al grup.”

Per a Flick el duel contra l’Athletic, un equip físic que corre molt amb pilota i sense, serà una prova per mesurar la preparació física actual: “Valverde ha fet molt bona feina. Físicament és un equip molt fort, serà un partit dur i espero que veiem els resultats d’aquesta bona preparació.” L’entrenador del Barça es va mostrar segur i confiat que Kounde aturarà Nico.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)