Barça

Fermín, lesionat en un entrenament de la selecció espanyola sub-21

El jugador del Barça pateix una lesió fibril·lar, haurà d’abandonar la convocatòria i serà substituït per Pablo Torre

Fermín López ha hagut d’abandonar el primer entrenament amb la selecció espanyola sub-21per molèsties físiques i pateix una lesió fibril·lar. Tot indica que serà baixa algunes setmanes.

El president Joan Laporta ha confirmat aquesta lesió del jugador. Fermín no ha tingut gaire més que una setmana de vacances aquest estiu. Va anar convocat a l’Eurocopa i, posteriorment, als Jocs Olímpics, guanyant els dos títols. Això li va impedir fer la pretemporada amb el Barça i descansar tan sols uns dies abans d’incorporar-se amb Flick.

Semblava que el moment idoni per reposar seria aquesta aturada de seleccions, però jugador i federació han decidit que anés convocat amb la sub-21. Ara, amb aquesta lesió, haurà de deixar la convocatòria i esperar per saber quants dies haurà d’estar de baixa. Un efectiu més que perd Flick. A més, qui substituirà a Fermín a la selecció serà el també blaugrana Pablo Torre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)