Barça

Sis blaugranes, candidates a la pilota d’or

Sis jugadores del Barça i dues més amb passat blaugrana han estat nominades a la pilota d’or. Es tracta d’Aitana Bonmatí, que ja va ser premiada l’any passat i que és la màxima favorita a tornar-se a endur aquest premi, Caroline Graham Hansen, Patri Guijarro, Salma Paralluelo, Ewa Pajor i Alexia Putellas, guardonada el 2021 i 2022. També hi són les exblaugrana Mariona Caldentey, ara a l’Arsenal, i Lucy Bronze, a les files del Manchester City.

En total, conformen la llista 30 futbolistes, entre les que també destaquen jugadores com Lauren Hemp (Manchester City), Hegerberg (Olympique de Lyon) o Lauren James (Chelsea).

El Barça, nominat com a millor club de futbol femení

El Barça aclapara totes les mirades en aquests premis de France Football. I és que també opta al millor equip de futbol femení, juntament amb l’Olympique de Lyon, el Chelsea, el New York Gotham i el PSG. La nominació arriba després d’un any històric, en el qual s’ha aconseguit guanyar el triplet, amb la Champions, la lliga i la copa, a més de la supercopa. L’any passat ja van rebre aquesta distinció.

Jonatan Giráldez, candidat a millor entrenador

També l’exentrenador del Barça femení, Jonatan Giráldez, és un dels candidats a endur-se el guardó com a millor entrenador de futbol femení després d’haver guanyat els quatre títols el curs passat. Ara està als Estats Units, liderant el projecte del Washington Spirit. En aquesta llista també hi són Sonia Bompastor (Olympique Lyon i ara al Chelsea), Arthur Elias (al Corinthians i ara al Brasil), Filipa Patao (Benfica), Sarina Wiegman (Anglaterra) i Emma Hayes (Chelsea i ara a la selecció dels Estats Units).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)