Cubarsí no s’atura; Koundé, a mig gas

Internacionals. El d’Estanyol va acumular 90 minuts amb l’espanyola sub 21 i el francès en va jugar només 12

Tres dels jugadors internacionals del Barça van tenir ahir una participació dispar amb els seus respectius combinats. Pau Cubarsí, titular en els quatre partits dels blaugrana en la lliga, no va aturar-se ni un sol minut per acumular els 90 de joc del duel que la selecció espanyola sub 21 va disputar a Escòcia, un enfrontament vital per gairebé assegurar la classificació per a l’Eurocopa de la categoria que es disputarà el proper estiu a Eslovàquia. Cubarsí, que ja va disputar els Jocs Olímpics amb la selecció estatal, continua sent un jugador fix en els esquemes de Santi Denia, tot i que també està en el radar del seleccionador absolut, Luis de la Fuente.

Espanya va aconseguir la victòria per 1-2 amb el d’Estanyol com a puntal a l’eix de la defensa i el seu company d’equip, Pablo Torre, a la mitja punta. De fet, el cantàbric també va ser titular i va jugar 76 minuts, quan va ser substituït per Gabri Veiga.

D’altra banda, Jules Koundé també va jugar amb França, però no ho va fer de titular com és habitual. El central i lateral dret va sortir al terreny de joc en el minut 78 per jugar els últims 12 amb el marcador ja desfavorable d’1-3 per a França, que s’havia avançat amb un gol als 14 segons del partit de Barcola després d’una errada defensiva dels italians. Koundé no va tenir temps d’entrar gaire en joc, i és que el combinat francès es va veure sorprès per una selecció italiana que no es va arronsar tot i començar malament i que va poder golejar al Parc dels Prínceps de París en la primera jornada del grup 2 de la Nations League. En l’altre partit, Bèlgica va superar amb comoditat Israel per 3-1.