Barça

Gavi, el retorn més esperat

Recta final. El migcampista, lesionat des del mes de novembre de l’any passat, va fer ahir el primer entrenament amb el grup

Gavi ja veu la llum al final del túnel. Gairebé deu mesos després de lesionar-se de gravetat al genoll dret en un partit amb la selecció espanyola contra Geòrgia, el migcampista va fer ahir el primer entrenament amb el grup. Sens dubte, és la gran notícia de la setmana i el retorn més esperat per a tots els culers.

El 19 de novembre passat, el futbolista andalús va fer saltar totes les alarmes quan es va fer una ruptura completa del lligament encreuat anterior del genoll dret i una lesió associada al menisc lateral. El va operar el doctor Joan Carles Monllau i, des d’aleshores, ha anat cremant totes les etapes de rehabilitació a molt bon ritme i de manera satisfactòria. Ahir, 298 dies després, va poder tornar a fer part de l’entrenament amb els seus companys i sota les ordres del nou tècnic, Hansi Flick, que el va rebre amb els braços oberts.

Així doncs, el migcampista entra en la recta final de la recuperació i aviat estarà disponible per redebutar amb el Barça. Això sí, el club no vol córrer riscos ni vol precipitar-se en un retorn que en cas de recaiguda complicaria molt l’escenari. L’alta mèdica està prevista per d’aquí a quinze dies.

Hansi Flick no només va poder celebrar ahir el retorn de Gavi als entrenaments. A tres dies de la visita a Montilivi, el tècnic alemany va poder comptar un dia més amb Ansu Fati, que des de dilluns fa una part de la sessió amb el grup. Una lesió a la planta del peu dret el va obligar a parar el 24 de juliol, i es va quedar sense gira pels Estats Units. S’ha de veure si rebrà l’alta mèdica per jugar contra el Girona.

També aquest dijous van tornar a exercitar-se tots els internacionals. Els últims a arribar han estat Ter Stegen, que va disputar els 90 minuts del partit contra els Països Baixos aquest dimarts, i Pau Cubarsí i Pablo Torre, que també van participar en la victòria contra Hongria de la selecció espanyola sub 21. Dani Olmo, que va rebre un fort cop, no té cap lesió i estarà disponible per a diumenge.

ANSU FATI

El davanter també s’entrena amb el grup i podria reaparèixer aviat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)