Barça

Flick: “El Girona juga molt bé i haurem de donar el 100% per superar-lo”

L’entrenador alemany del Barça ha atès als mitjans de comunicació en la protocol·lària roda de premsa prèvia al partit que el seu equip disputarà demà a Montilivi contra el Girona. Per Hansi Flick, el partit contra el Girona és important per mantenir la bona línia inicial dels seus futbolistes després de sumar un ple de quatre victòries en les primers quatre jornades.

El Girona

Sempre ho dic a l’equip. Hem guanyat quatre partits però hem de seguir endavant. Serà complicat ja que el Girona juga molt bé al futbol, és un partit de nivell Champions i juguem fora de casa. Estem confiats després de les quatre victòries però hem de donar el 100% tots per tenir opcions i continuar en la bona línia.

Partit d’importància emocional

És un partit important. Vaig veure molts partits del Girona el curs passat i em va impressionar el que feia l’entrenador i com reaccionaven els jugadors. Segur que donarem resposta a tot i serà molt complicat.

Eric Garcia

És un jugador del Barça i el que veig és que ho està fent molt bé. Es mereix jugar sempre però no sabem quin serà l’onze titular a Montilivi. És una opció per a nosaltres.

La lluita de la possessió

Sabem què hem de fer. La fortalesa del Girona és tenir la pilota i haurem de fer una bona pressió i defensar com a bloc. Hem d’estar ben col·locats i no massa lluny del rival, serà important per la nostra defensa i farem atenció tàctica a aquests aspectes. Si tenim la pilota tenim moltes possibilitats de guanyar aquest partit.

Nominats a la pilota d’or

Qui ha de ser pilota d’or? És una bona pregunta però no és la meva feina pensar-hi. Tenim grans futbolistes ben posicionats però no em toca això.

2-4 i 4-2, els precedents

Per preparar el partit no mirem el que ha passat tant enrere. És un partit important, hem vist els partits i el que estan fent aquesta temporada. El Girona juga bé i sabem que el nostre rendiment defensiu ha d’estar al 100%, sinó no podrem guanyar. És un partit com si fos de Champions i serà un bon test per tot l’equip i el cos tècnic. També de cara al partit de Champions al dijous.

Ansu Fati i Gavi

Estem molt contents que Ansu Fati estigui de tornada. Potser la setmana vinent tindrà més opcions i això és bo per l’equip. En Gavi l’hem inclòs en una part de l’entrenament i el veiem jugar i content.

Virus FIFA

Tots els que han tornat de les seleccions estan llestos. Tots volen jugar i no tinc cap dubte.

Futbol ofensiu

El tècnic té a veure amb la confiança que transmet i els jugadors estan contents amb la idea i el concepte. Volem pressionar al rival i si tens l’opció de marcar ho fem, quan recuperem la pilota volem generar opcions de gol de seguida. Contra el Valladolid ho vam fer molt bé i el que veuen els aficionats és increïble ja que els futbolistes estan molt motivats per continuar en la mateixa línia.

Lamine Yamal

Està a un gran nivell i en la seva edat pot millorar més. Ha de continuar entrenant fort i molt ja que els campions no descansen mai. Si ho vol ser, no ha de descansar d’entrenar.

Raphinha

No té a veure amb l’entrenador sinó amb tot l’ambient que hi ha al club. Estic molt content amb en Deco ja que ha creat un bon ambient, nous treballadors i una atmosfera renovada i bona. Pels jugadors és una senyal, tothom dona el millor i per un jugador com en Raphinha, què puc dir?. Ho està fent molt bé i és molt important per nosaltres. És clau que mantingui el nivell, m’agrada veure’l jugar i la seva intensitat en els entrenaments. Amb aquesta experiència i tècnica, els altres jugadors poden veure l’energia i es contagia a la resta de companys.

Dijous, a la Champions

No penso en el partit del dijous, només en el de demà a Montilivi. Tota l’energia la posem en el partit contra el Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)