Barça

La música de la Champions començarà a sonar sense Olmo

Champions League. Avui arrenca la renovada competició continental de clubs. El torn del Barça és dijous, a Mònaco, i serà sense el mitjapunta, lesionat per un mes. El Girona s’estrena demà a París

La nova Champions League té avui el tret de sortida. El Barça s’estrenarà dijous a Mònaco i arriba al debut europeu en un dels millors moments futbolístics dels últims anys. L’inici de temporada de l’era Flick és extraordinari i els culers estan il·lusionats. Al ple de victòries en lliga, amb 15 punts de 15 possibles, cal sumar-hi les brillants sensacions que deixa l’equip sobre la gespa. La golejada a Girona de diumenge va ser la culminació perfecta a una arrencada sublim en la competició domèstica, i els blaugrana volen mantenir aquesta dinàmica a Europa.

Ho hauran de fer, però, sense Dani Olmo. L’egarenc va haver de demanar el canvi a Montilivi després de notar unes molèsties musculars i ahir el club va confirmar, després de fer-li proves, que té una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta i estarà de baixa entre 4 i 5 setmanes. Olmo ja havia tornat tocat de la convocatòria amb la selecció espanyola, en què es va donar cop fort al genoll dret en el partit contra Sèrbia.

És una nova baixa per a Hansi Flick, i molt sensible. Olmo s’havia consolidat en l’onze inicial i havia marcat en els tres partits que havia jugat fins ara, tenint un impacte enorme. El gran moment futbolístic del grup no impedeix que la llista de baixes deixi de sumar membres. I el de Terrassa s’afegeix a les múltiples absències que hi ha al centre del camp. NiGavi, ni Bernal, ni Fermín i, ara, tampoc Olmo. Problemes per al tècnic alemany en un moment exigent de la temporada.

Malgrat això, l’entrenament d’ahir va deixar una bona notícia. Frenkie de Jong, lesionat al turmell des de fa quasi cinc mesos, va fer part de la sessió amb la resta del grup i podria reaparèixer pròximament en algun partit, fins i tot abans d’acabar el mes. També Gavi continua sumant minuts de treball amb els companys, i Ansu Fati va completar un altra sessió i podria anar convocat a Mònaco.

Olmo es perdrà aquest duel i també la segona jornada de Champions contra el Young Boys. Cal sumar-hi els compromisos de lliga contra el Vila-real, el Getafe, l’Osasuna i l’Alavés. Tot indica que podria tornar després de l’aturada de seleccions del mes d’octubre. Les opcions de Flick per suplir-lo passen per Ferran Torres, Pablo Torre i tornar a mirar al filial, a més de l’opció d’Ansu si es confirma la seva recuperació.

El Madrid s’estrena en Champions

L’equip de Carlo Ancelotti rep al Bernabéu aquesta nit (21 h) l’Stuttgart alemany en el debut en competició europea. Els blancs esperen recuperar Bellingham i Tchouaméni per al duel.

La nova Champions obre el foc amb sis partits per dia fins dijous. L’enfrontament més destacat d’avui serà un Milan - Liverpool que es juga en terres italianes (21 h).

NOVA BAIXA

Olmo se suma a la llarga llista de lesionats que té Flick, sobretot al mig del camp

L’IMPACTE

El tècnic perd un indiscutible que havia marcat tres gols en tres partits fins ara

LES SOLUCIONS

Ferran Torres, Pablo Torre, Ansu i el filial són les opcions per suplir Olmo

FRENKIE DE JONG

El neerlandès fa part de l’entrenament amb el grup i el retorn és proper
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)