Barça

El moviment de penyes arriba al Nepal

La Penya Barça Everest és la primera entitat barcelonista oficial del país asiàtic

El moviment de penyes segueix demostrant que el sentiment barcelonista és universal i té la capacitat d’unir aficionats a qualsevol indret del planeta. I és que l’última penya barcelonista oficialitzada és ni més ni menys que la Penya Barça Everest, la primera que existeix al Nepal. Amb seu a la ciutat de Katmandú, la penya va celebrar aquesta fita organitzant una gran trobada amb més de cent culers d’aquesta regió asiàtica. Tot un esdeveniment que simbolitza l’inici d’una nova etapa per a aquesta comunitat d’apassionats blaugranes, que exerceix com a ambaixadora del barcelonisme al Nepal.

L’acte va repassar la trajectòria de l’entitat fins a arribar a aquesta oficialització i va comptar amb diverses sorpreses per als assistents, però sobretot es va caracteritzar per la germanor i els forts llaços presents entre tots ells. Aquesta trobada multitudinària no és res excepcional per als membres de la Penya Barça Everest, ja que els aficionats culers del Nepal s’han anat trobant des de l’any 2014 per anar formant i ampliant aquesta gran família, incentivant la relació entre els seus membres i donant la benvinguda a aquells que s’hi han volgut unir.

MOLT COMPROMESA

A més de visionar els partits de l’equip blaugrana i organitzar aquestes trobades, la Penya Barça Everest també ha fet diverses activitats al seu territori, com per exemple tornejos de futbol i futbol sala. I, com no podia ser d’una altra manera, la penya també té un fort esperit solidari, que posa en pràctica a través de la seva fundació.

La penya es dirigeix sobretot cap a la població més necessitada, com per exemple els orfenats de la seva regió, on ha organitzat jocs i també campanyes de sensibilització sobre la higiene dental. També ha dut a terme recollides de roba per als més desvalguts. L’any 2015, quan un terratrèmol va afectar de ple el Nepal, els membres de la penya es van mobilitzar per ajudar les víctimes que més n’havien patit les conseqüències. És evident, doncs, que la Penya Barça Everest comparteix tots aquells valors que fan únic el moviment de penyes barcelonistes arreu del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)